ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση του Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο

Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης συναντήθηκε στην Κοζάνη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, εν αναμονή επίσκεψης του κ. Κοψαχείλη στο Υπουργείο, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την Π.Ε. Γρεβενών όπως ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου - Αώου και Πίνδου, η σπουδαιότητα της “Βάλια Κάλντα” και η προστασία της, οι προοπτικές επενδύσεων σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας, στην κατασκευή υποδομών τηλεθέρμανσης, στην αποκομιδή και διαχείριση απορριμμάτων κ.α.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Βουλευτής και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, εξέφρασε την επιθυμία του για εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ τους και προσκάλεσε τον Υπουργό σε επίσκεψη στα Γρεβενά για να δει τις ομορφιές του τόπου και να συζητηθούν οι δυνατότητες και οι προοπτικές ανάπτυξης του.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: