ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Στην αστυνομία πήγε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια για να ξεφύγει από τον πρώην !!!

Στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας κατέφυγε η πολύ γνωστή τραγουδίστρια ... Μαριάντα Πιερίδη μετά από έντονο καβγά που είχε με τον πρώην της, Δημήτρη Καμενίδη, στο νέο της σπίτι στην Γλυφάδα. Παρών και ο νυν σύντροφός της, Νέστορας Φωτιάδης.
«Μέχρι και πριν από ένα χρόνο δεν θα πίστευα ότι θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. Αλλά τελικά οι καταστάσεις ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθώ (..) Θα παραμείνω θαυμαστής των τραγουδιών της και πιστεύω ότι πλέον δεν έχουμε τίποτα να πούμε ούτε να μοιράσουμε».
Αυτό δήλωσε σήμερα στο fthis ο Δημήτρης Καμενίδης, πρώην σύντροφος της Πιερίδη, απαντώντας στο δημοσίευμα του CIAO (σ.σ. το οποίο επιβεβαίωσε και η Κύπρια τραγουδίστρια) που τον θέλει πρωταγωνιστή σε έντονο καβγά όταν βρέθηκε στο νέο σπίτι της Μαριάντας στο οποίο μετακόμισε εκείνη μετά τον χωρισμό της.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η καταγγελία της τραγουδίστριας έφτασε στον εισαγγελέα, ο οποίος και διέταξε να του γίνουν συστάσεις.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: