ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Χωρίς απόδειξη δεν πληρώνεις!!!

Αυτό είναι το νέο σχέδιο που εξετάζει η κυβέρνηση.
Χωρίς απόδειξη δεν πληρώνεις!!!
Σύμφωνα με την ιδέα που έχει πέσει στο τραπέζι του υπουργείου Ανάπτυξης ο πελάτης δεν θα είναι υποχρεωμένος να πληρώνει αν το κατάστημα δεν του φέρει απόδειξη λιανικής!
Το μέτρο, προς το παρόν, υπάρχει η σκέψη να εφαρμόζεται στους χώρους εστίασης και αναψυχής, όπως είπε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Σκορδάς.
«Δεν θα γράφει μόνο το ποσοστό του ΦΠΑ, θα γράφει και το αξιακό ποσό γιατί επειδή δεν υπάρχει αυτή η απόλυτη εμπέδωση στον καταναλωτή του πόσο είναι ο φόρος που καταβάλει για αυτές τις αγορές έχει δημιουργήσει μια χαλαρότητα στο να ζητάμε την απόδειξη. Σκεφτόμαστε να μπει και μια υποχρέωση αναγραφής στους τιμοκαταλόγους ότι αν δεν προσκομίζεται απόδειξη να μην έχει υποχρέωση ο πελάτης να πληρώνει κανένα ποσό. Νομίζω ότι και ο κόσμος του εμπορίου και της αγοράς θα εκτιμήσει αυτή την απλοποίηση και θα μετακυλήσει το όφελος που αποκτά στις τελικές τιμές», είπε συγκεκριμένα ο κ. Σκορδάς.
Ο υφυπουργός ανέφερε στην συνέχεια ότι πρέπει να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες και προς άλλους κλάδους, όπως αυτοί των υδραυλικών ή ηλεκτρολόγων.

Zougla.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: