ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Αλλαγή ωραρίου λειτουργίας των γραφείων διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ



Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Διαβατηρίων των Αστυνομικών Διευθύνσεων Πιερίας, Ημαθίας Πέλλας, Κιλκίς Σερρών και Χαλκιδικής, τα οποία θα λειτουργούν ως ακολούθως:
Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη και Παρασκευή κατά τις ώρες 07.30 έως 15.30, την Τετάρτη μόνο κατά τις ώρες 14.00 έως 22.00 και το Σάββατο κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00.
Επισημαίνεται ότι η τροποποίηση του ωραρίου δεν ισχύει για τα σημεία παραλαβής δικαιολογητικών των Γραφείων Διαβατηρίων των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινιστικές λεπτομέρειες σχετικά με τα Γραφεία Διαβατηρίων, μπορούν οι πολίτες να βρουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: