ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Δέκα οι εκλεκτοί των Γερμανών στις προεπιλογές της Κατερίνης

Επιμέλεια: Δώρα Ιωακειμίδου
Περισσότερα από 70 παιδιά με όχημα το ταλέντο και καύσιμο το όνειρο για μία καλή μεταγραφή σε ομάδα της Γερμανίας, συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Κεραμιδίου προκειμένου να πάρουν μέρος στις προεπιλογές ποδοσφαιριστών για την Γερμανία, από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Κατερίνης.
Προηγήθηκε βέβαια η προεπιλογή εκατό και πλέον παικτών τις τελευταίες τρεις εβδομάδες οι οποίοι προσήλθαν στο Αθλητικό Κέντρο, στο Νέο Κεραμίδι από τις περιοχές εκτός νομού Πιερίας, όπως από την Αθήνα, την Πελοπόννησο και άλλες περιοχές της χώρας μας, αποδεικνύοντας περίτρανα τη δίψα που υπάρχει στο πλαίσιο της μεταγραφής.
«Η επιλογή των παιδιών που έδωσαν το παρόν το Σάββατο 6 Οκτωβρίου έγινε με πολύ αυστηρά κριτήρια. Απόδειξη της ποιότητος των παιδιών, είναι ότι από τους 28 επιλέχθηκαν μόνο οι 10, και οποίοι θα βρεθούν στην Γερμανία πριν τα Χριστούγεννα για προγραμματισμένα δοκιμαστικά και προώθηση στην Γερμανική ποδοσφαιρική αγορά», ανέφερε στο acadimies.gr ο Γιάννης Μυστακίδης, υπεύθυνος της διοργάνωσης.
Στην τελική δοκιμασία, επιλέχθηκαν και συμμετείχαν παιδιά, από Κρήτη, Πελοπόννησο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλα σημεία της χώρας μας, αλλά και από την Κατερίνη.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε επιλογές των δύο 11άδων από τον Κώστα Μυστακίδη. Προθέρμανση με ειδικό ασκησιολόγιο για μισή ώρα, κατόπιν έγινε φιλικό διάρκειας δύο 45λεπτων ημιχρόνων, με κόουτς στις δύο ομάδες τους προπονητές του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και της Σχολής Ποδοσφαίρου Κατερίνης, Γιάννη Μυστακίδη και Διονύση Οικονόμου.
Οι δύο Γερμανοί, ο επικεφαλής του σκάουτιγκ της Φράιμπουργκ και ο τεχνικός διευθυντής της sport experte, Oly, παρακολούθησαν τα παιδιά, ενθουσιάστηκαν πραγματικά από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έδειξαν στο γήπεδο, ενώ δεν παρέλειψαν να υπογραμμίσουν ότι "πρώτη φορά συνάντησαν σε δοκιμαστικό αξιολόγησης τόσους πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές συγκεντρωμένους σε ένα γήπεδο, γεννηθέντες τα έτη 1996, 1997 και 1998".
Τα δέκα παιδιά που επιλέχθηκαν είναι παίκτες με ποιότητα και πολλά από αυτά αγωνίζονται σε καλές και μεγάλες ομάδες, αλλά και σε αντρικά τμήματα ερασιτεχνικών συλλόγων.
Είναι παιδιά με ποδοσφαιρική υποδομή και παιδεία, καθώς αποτελούν το δυναμικό σε οργανωμένων σχολών ποδοσφαίρου. Τα ονόματα των παικτών για ευνόητους λόγους θα ανακοινωθούν στα ίδια τα παιδιά και τους γονείς τους από τους ίδιους τους Γερμανούς υπευθύνους.
Για τα υπόλοιπα παιδιά που δεν προκρίθηκαν, ανανεώθηκε το ραντεβού σε ένα νέο δοκιμαστικό που θα οργανωθεί εν καιρώ.

acadimies.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: