ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Δείτε που (στη Βόρεια Ελλάδα) υπηρέτησε φαντάρος ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκος

Μιλώντας στην εκπομπή "ΕΥΘΕΩΣ" του Σκάι, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, αποκάλυψε πως στη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας υπηρέτησε στο ...567 Τ.Π, που την εποχή εκείνη είχε έδρα το Νέο Πετρίτσι και ειδικά στο Ιστίμπεη, στην κορυφή του Μπέλες.
Πρόκειται για ένα από τα ενδοξότερα οχυρά της "Γραμμής Μεταξά" που τον Απρίλιο του 1941 οι λιγοστοί υπερασπιστές τους αντιστάθηκαν γενναία τους Ναζί εισβολείς στην Ελλάδα. Κάτι συμπτώσεις …
Πάντως και η θητεία του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής, ήταν ιδιαίτερα περιπετειώδης. Υπηρέτησε 42 μήνες, ξεκινώντας ως δόκιμος αξιωματικός και παίρνοντας απολυτήριο ως απλός στρατιώτης, αφού στο μεταξύ καθαιρέθηκε.
Μία κλοπή όπλων και εκρηκτικών από τη μονάδα που υπηρετούσε και η εμπλοκή του ονόματος του σε “εξτρεμιστική δεξιά οργάνωση” ήταν στιγμές που όπως δήλωσε ο ίδιος "σημάδεψαν τη ζωή του, αλλά όχι αρνητικά".
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: