ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ληστεία με φόνο σε σπίτι πρώην υπουργού της Χούντας!!!

Τη σύζυγο του πρώην υπουργού της Χούντας, Σπυρίδωνα Κατζώτα, σκότωσαν αδίστακτοι ληστές που μπήκαν στο διαμέρισμά του ζευγαριού, στην περιοχή του Χαλανδρίου. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προήλθε από ασφυξία, καθώς οι δράστες αφού την έδεσαν σε μία καρέκλα παράλληλα τη φίμωσαν με αποτέλεσμα να πεθάνει.
Οπως κατέθεσε στους αστυνομικούς ο σύζυγος της 70χρονης, πρώην στρατιωτικός και υπουργός του δικτατορικού καθεστώτος της επταετίας και γιος του στρατηγού και πολιτικού Παυσανία Κατζώτα, οι δράστες του φονικού είναι η πρώην οικιακή βοηθός που είχαν στο σπίτι, υπήκοος Ρωσίας, ο 17χρονος γιος της και ο φίλος της.

Συγκεκριμένα ο ηλικιωμένος άνδρας είπε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας πως το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος στην οδό Αργους στο Χαλάνδρι η Ρωσίδα πρώην οικιακή βοηθός τους, την οποία συνόδευαν ο γιος της και ο φίλος της. Αμέσως εισέβαλαν στο σπίτι και ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο πρώην στρατιωτικών των ειδικών δυνάμεων και αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έδεσαν και τον φίμωσαν στο καναπέ του σαλονιού.

Στη συνέχεια, έδεσαν και φίμωσαν την έντρομη σύζυγο του Σπυρίδωνα Κατζώτα γρονθοκοπώντας την προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα στο σπίτι. Οι δράστες άρπαξαν όλα κι όλα 300 ευρώ, ό,τι είχε απομείνει δηλαδή από τη σύνταξη του πρώην στρατιωτικού, και εξαφανίστηκαν αφήνοντας το ζευγάρι δεμένο στο σαλόνι. Αργά το βράδυ, όταν πια ο Σπυρίδων Κατζώτας κατάφερε να λυθεί από τα δεσμά του, το μοιραίο για την αγαπημένη του σύζυγο, δυστυχώς, είχε επέλθει. Ο πρώην στρατιωτικός, σε κατάσταση αμόκ, κάλεσε σε βοήθεια τους γείτονες του, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς οι διασώστες του Κέντρου Αμεσης Βοήθειας, απλά διαπίστωσαν τον θάνατο της άτυχης γυναίκας, ενώ ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα απεφάνθη πως ο θάνατος οφείλεται σε ασφυξία. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εξετάζουν με σοβαρότητα το περιεχόμενο της κατάθεσης και αναζητούν τόσο τη Ρωσίδα όσο και τον γιό της αλλά και τον φίλο της.

Μάλιστα αστυνομικοί τις Ασφάλειας πραγματοποίησαν έρευνες σε διάφορες περιοχές τις Αθήνας, όπου κατά καιρούς διέμενε η Ρωσίδα με την οικογένειά της πλην όμως είχε αποχωρήσει χωρίς, βέβαια, να αφήσει νέα διεύθυνση κατοικίας. Τέλος, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών ήδη κάνουν επαφές με μέλη της ρωσικής κοινότητας στην Αθήνα, μήπως εντοπίσουν τα ίχνη της Ρωσίδας και ξετυλίξουν το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας.

Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: