ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική

Ένας αποτυχημένος γάμος, η αυτοκτονία του αδερφού του, τα οικονομικά προβλήματα τον λύγισαν.
Οι ασθενείς που στεγάζονται στους διπλανούς θαλάμους, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ακούνε τα ουρλιαχτά και το κλάμα του μέσα στη νύχτα. H αυτοκτονία του αδερφού του το καλοκαίρι, αλλά και το διαζύγιο τον αναστάτωσαν. Η πρώην συζυγός του δήλωσε άγνοια για την κατάστασή του.
Η ιστορία του έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο καθώς έχει δεχτεί απανωτά “χτυπήματα” το τελευταίο διάστημα που δεν μπόρεσε να αντέξει...

Οι ασθενείς που στεγάζονται στους διπλανούς θαλάμους, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ακούνε τα ουρλιαχτά και το κλάμα του μέσα στη νύχτα. H αυτοκτονία του αδερφού του το καλοκαίρι, αλλά και το διαζύγιο τον αναστάτωσαν. Η πρώην συζυγός του δήλωσε άγνοια για την κατάστασή του.
Συγκλονίζει η ιστορία πασίγνωστου τραγουδιστή που αγωνίζεται να βρει τη χαμένη ψυχική του ισορροπία στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του νοσοκομείου «Σωτηρία».
Ο κολλητός του φίλος , Τζώνη Θεοδωρίδης, αλλά και ο πρώην συνεργάτης του, Θάνος Καλλίρης έχουν επικοινωνήσει μαζί του και μίλησαν στο Star για την κατάσταση του, ενώ διαψεύδουν πως ο τραγουδιστής και ηθοποιός έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.
Μια τραγωδία βιώνει τις τελευταίες μέρες ο δημοφιλής τραγουδιστής που δεν άντεξε τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας. Οσοι δικοί του άνθρωποι γνωρίζουν αυτό το δράμα, έχουν σοκαριστεί και κανείς τους δεν θέλει να πιστέψει ότι πρόκειται για μια πραγματικότητα, αλλά για έναν εφιάλτη που θα τελειώσει με το που θα ξυπνήσουν από τον βαθύ ύπνο τους.
Ο εν λόγω καλλιτέχνης εμφανίστηκε στον χώρο της ελληνικής showbiz τη δεκαετία του ’90, αρχικά ως ηθοποιός. Ενα πανέμορφο αγόρι που πρωταγωνιστούσε σε επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της εποχής. Αν και πολύ γοητευτικός, εκείνος πόνταρε στο ταλέντο του και κατάφερε σε πολύ σύντομο διάστημα να γίνει αναγνωρίσιμος και δημοφιλής στο κοινό. Τον κέρδισε όμως το τραγούδι στη συνέχεια, το οποίο υπηρέτησε με πάθος.
Στην πορεία, βρήκε και τον έρωτα της ζωής του. Μια πανέμορφη κοπέλα από τον χώρο της showbiz. Καμάρωνε γαμπρός στο πλάι της και εκείνη έλαμπε από ευτυχία, γιατί είχε καταφέρει να κάνει δικό της για πάντα αυτό τον πανέμορφο νέο που ονειρευόταν κάθε γυναίκα. Τα παιδιά ήρθαν αργότερα για να συμπληρώσουν την ευτυχία τους. Δυστυχώς όμως, αυτός ο γάμος δεν στέριωσε. Αυτό ήταν το πρώτο χτύπημα της μοίρας, αρχίζοντας έτσι να «θαμπώνει» τη μέχρι τότε λαμπερή ζωή του καλλιτέχνη. Τότε ήταν που υπέστη την πρώτη κατάθλιψη, γι' αυτό είχε επισκεφτεί ειδικούς που του χορήγησαν μια ειδική θεραπεία.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής τράβηξε τον δικό του μοναχικό δρόμο, αλλά του ήρθαν πολλές αναποδιές στην πορεία, όπως κάποια σοβαρά οικονομικά προβλήματα, στα οποία δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Με ένα διαζύγιο στην πλάτη, εξακολουθούσε να το παλεύει, δίνοντας συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδας. Ομως, τα οικονομικά προβλήματά του δεν έβρισκαν τη λύση τους και έτσι έφτασε σε τραγικό αδιέξοδο αφού δεν είχε από κανέναν συμπαράσταση.
Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε και το πιο πρόσφατο χτύπημα της μοίρας, που επηρέασε σοβαρότατα τον ψυχισμό του καλλιτέχνη, όταν αυτοκτόνησε ο αδελφός του. Πήδηξε από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου έμενε στον Αλιμο, γιατί τον είχαν πνίξει τα χρέη. Ο αδελφός του τραγουδιστή λίγο πριν από την αυτοκτονία του αντιμετώπιζε έντονη ψυχολογική πίεση, εξαιτίας της άσχημης οικονομικής του κατάστασης. Εκείνη την εποχή ο καλλιτέχνης βρισκόταν στο εξωτερικό και ήρθε άρον-άρον να αποχαιρετήσει τον αδελφό του, νιώθοντας μάλιστα μεγάλες τύψεις που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για να αποφευχθεί το μοιραίο. Οχι ότι εκείνος βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση...
Τότε ήταν που υπέστη τη δεύτερη κατάθλιψη και οι γιατροί διέγνωσαν ότι η κατάστασή του δεν έπαιρνε βελτίωση. Οπως μάλιστα εξομολογήθηκε στους θεράποντες ιατρούς του στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία», ο ίδιος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει προτού μπει για νοσηλεία. Η κατάστασή του αυτή την εποχή δεν είναι καθόλου καλή καθώς οι φωνές και τα ουρλιαχτά του τραγουδιστή, τα βραδινά του ξεσπάσματα και το σπάραγμα της ψυχής του, που εκφράζεται μέσα από το διαταραγμένο του μυαλό, έφτασαν στο σημείο να ενοχλούν ακόμη και τους υπόλοιπους ασθενείς της Ψυχιατρικής Κλινικής, οι οποίοι παραπονέθηκαν στους γιατρούς και τις νοσοκόμες!
Ο καλλιτέχνης ανήκει στην κατηγορία των υπερευαίσθητων ατόμων και πρέπει να βάλει μεγάλη δύναμη για να επανενταχθεί σε αυτό τον σκληρό κόσμο, σύμφωνα με τους ειδικούς. Τώρα, ευρισκόμενος σε μία από τις πλέον εξελιγμένες και καλά οργανωμένες κοινοτικές μονάδες ψυχικής υγείας, δίνει τη μεγαλύτερη ίσως μάχη και προσπαθεί από κάπου να πιαστεί προκειμένου να τα βρει με τον εαυτό του, να εξισορροπήσει και να βγει και πάλι υγιής ψυχικά στην κοινωνία.


Espressonews.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: