ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Έρχεται επιδείνωση του καιρού

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες και παροδικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σήμερα Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 28 στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο νότιοι – νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Αραιές νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι νότιοι – νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.
Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις ορεινές περιοχές, και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι – νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: