ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ο Ολυμπιακός τιμά τον ...μάγο « Ζιοβάνι »

Επέστρεψε στο τόπο που μεγουλούργησε ο μάγος της μπάλας Ζιοβάνι και ερυθρόλευκη ΠΑΕ αποφάσισε να τιμήσει τον Βραζιλιάνο άσο για την προσφορά του στην ομάδα πριν το παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας με την Skoda Ξάνθη για την 7η αγωνιστική.
Πριν την σέντρα της αναμέτρησης ο «Ζιο» θα πατήσει και πάλι τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκη» για να παραλάβει τιμητική πλακέτα από την ΠΑΕ για τα όσα προσέφερε όλα τα χρόνια που φορούσε να ερυθρόλευκα.
Παράλληλα, στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου να προβάλλεται ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Βραζιλιάνου στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και πριν την έναρξη του αγώνα με την Skoda Ξάνθη (ώρα έναρξης 17:15) θα τιμηθεί ο ΖΙΟΒΑΝΙ ΣΙΛΒΑ ΝΤΕ ΟΛΙΒΕΙΡΑ.
H οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ καλωσορίζει στην Ελλάδα τον βραζιλιάνο «μάγο».
Οι φίλαθλοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να θυμηθούν τις μεγάλες στιγμές του «ΖΙΟ» σε ένα μοναδικό βίντεο-αφιέρωμα που θα παίξει στα μάτριξ του γηπέδου.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: