ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Επίσκεψη του Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρ. Δικαιωμάτων


Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφτηκε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όπου και συναντήθηκε με το Διευθυντή του γραφείου του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Γεώργιο Κανελλόπουλο και άλλα στελέχη του Υπουργείου.
Η συνάντηση ξεκίνησε με ενημέρωση για τα προβλήματα που απασχολούν τον τομέα της Δικαιοσύνης & των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προβλήματα που στις δύσκολες μέρες της κρίσης οξύνονται.
Στη συνέχεια ο Βουλευτήςαναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σωφρονιστικό Κατάστημα Φελλίου, τα οποία εντοπίζονται, μεταξύ άλλων, στην έλλειψη σωφρονιστικών υπαλλήλων σε αναντιστοιχία με το μεγάλο πλήθος κρατουμένων, που ξεπερνάει τα 700 άτομα, αντί για 580 - 600 που αποτελεί το προβλεπόμενο. Επιπλέονθίχτηκε η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού η οποία έχει ως επακόλουθο δυσκολίες κατά τη μεταφορά ασθενών από και προς το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών. Επίσης συζητήθηκαν προβλήματα μεταγωγών κρατουμένων και άλλα για τα οποία έπρεπε να λάβουν γνώση τα στελέχη του Υπουργείου.

Γραφείο Τύπου
Βουλευτή Γρεβενών

Τιμολέοντα Κοψαχείλη


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: