ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Έρχονται τα νέα τέλη κυκλοφορίας!!!

Έρχονται τα νέα τέλη κυκλοφορίας και θα κυμαίνονται δηλαδή από 22 έως 1.320 ευρώ για οχήματα που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέχρι 31-12-2009 και από 0,90 έως 3,40 ευρώ ανά γραμμάριο εκπομπών ρύπων για όσα οχήματα κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στη χώρα από 1-1-2010 και μετά.
- Για όσους κατόχους ΙΧ οχημάτων είναι πιστοποιημένοι στις διαδικτυακές υπηρεσίες του ΤΑΧΙSNET, που βρίσκονται στις ιστοσελίδες της ΓΓΠΣ, τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας θα «φορτωθούν» στην ηλεκτρονική υπηρεσία ειδοποίησης πληρωμών. Οι υπόχρεοι θα πρέπει να τα «κατεβάσουν» και να τα εκτυπώσουν.
- Για όσους δεν έχουν πιστοποιηθεί στο TAXISNET τα ειδοποιητήρια θα εκτυπωθούν από τη ΓΓΠΣ και θα τους αποσταλούν ταχυδρομικά.
- Οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να προσέλθουν σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα για την εξόφληση των τελών ενώ η εξόφληση θα είναι εφικτή και μέσω διαδικτύου.
- Τα τέλη θα βεβαιώνονται στο όνομα κάθε ιδιοκτήτη οχήματος όπως αυτό εμφανίζεται στο αρχείο οχημάτων του TAXISNET. Εφόσον δεν εξοφληθούν έως τις 31-12-2012 θα βεβαιώνονται στο διπλάσιο.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: