ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ποιός γνωστός ποδοσφαιριστής έκανε τρίο στα αποδυτήρια;

«Φωτιά» στα αποδυτήρια της ομάδας του έβαλε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, που πιάστηκε στα πράσα να κάνει τρίο με δύο θαυμάστριές του!
Ο λόγος για τον... Ρονάλντο, ο οποίος μπορεί να φόρεσε μόνο για ένα χρόνο την φανέλα της Μπαρτσελόνα, αλλά πρόλαβε να… αφήσει εποχή.
Όπως αναφέρει το νέο βιβλίο της ομάδας, «De Puertas Adentro» («Πίσω Από τις Κλειστές Πόρτες»), τη σεζόν 1996 – 1997 ο Ρονάλντο δεν σκόραρε μόνο 47 φορές στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά και… σε δύο θαυμάστριές του!
«Μία φορά ο Ρονάλντο καθυστέρησε να φύγει από το “Καμπ Νου” μετά από ένα παιχνίδι και η ασφάλεια του σταδίου ανησύχησε. Οι άνδρες ασφαλείας αποφάσισαν έτσι να μπουν στα αποδυτήρια για να δουν τι συνέβαινε, γνωρίζοντας πως ο παίκτης ήταν εκεί για να δείξει τις εγκαταστάσεις σε δύο κοπέλες. Μπαίνοντας όμως, τον είδαν την ώρα που έκανε σεξ με αυτές τις δύο κοπέλες», γράφει χαρακτηριστικά το βιβλίο.
Πως αντιμετώπισαν τον Ρονάλντο όταν τον «τσάκωσαν»;
Σύμφωνα πάντα με το βιβλίο, ο πρόεδρος της ομάδας είπε ότι ήταν δικαίωμά του να διασκεδάσει, όντας μόλις 20 ετών!


seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: