ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Θα μας αλλάξουν τα φώτα! Πληρωμή ΔΕΗ κάθε μήνα

Από τις αρχές του 2013 θα χρειαστεί να αλλάξουμε τον τρόπο που υπολογίζουμε τα πάγια έξοδα του νοικοκυριού μας, αφού όπως προκύπτει από τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης –τρόικας οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος θα πληρώνονται μελλοντικά κάθε μήνα και όχι κάθε δίμηνο όπως είθισται!
Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της τρόικας, οι προμηθευτές ρεύματος θα πρέπει να αλλάξουν σε μηνιαία την είσπραξη των λογαριασμών είτε με το να εκδίδουν κάθε μήνα τιμολόγια, είτε με το να καθορίζουν μηνιαίες δόσεις στους εκδιδόμενους λογαριασμούς. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι λογαριασμοί θα εισπράττονται είτε από τη ΔΕΗ, είτε από τους εναλλακτικούς παρόχους.
Δεν θα το πιστέψετε αλλά είναι γεγονός! Οι τροικανοί «μάχονται» για τις νοικοκυρές που βάζουν πλυντήριο τη νύχτα προκειμένου να κάψεις λιγότερο ρεύμα!!!!
Πως ακριβώς; Καταργώντας τις ρυθμιζόμενες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας για όλους, από δω και στο εξής οι νοικοκυρές δεν θα έχουν κανένα λόγο να ξημεροβραδιάζονται περιμένοντας να πλυθούν τα ρούχα… αφού θα πληρώνουν όσο ακριβώς καίνε και τίποτα λιγότερο!!
Με απλά λόγια, στο εγγύς μέλλον ΟΛΟΙ μας, με εξαίρεση τις ευπαθείς ομάδες δεν θα έχουμε «εκπτώσεις» στο ρεύμα. Αντιθέτως άτομα χαμηλού εισοδήματος, τρίτεκνοι, μακροχρόνια άνεργοι και ΑΜΕΑ θα ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο που προωθεί η κυβέρνηση, το οποίο και είναι 20-30% φθηνότερο από το οικιακό τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος !
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κος Τόμσεν και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των δανειστών πιέζουν ώστε να παγώσουν προσωρινά οι αιτήσεις εγκατάστασης, επιμένοντας μάλιστα να καταργηθούν οι αχρησιμοποίητες άδειες για εγκατάσταση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, εφόσον έχουν λήξει οι σχετικές προθεσμίες !

seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: