ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Για γκρέμισμα η έδρα της καρδιάς χιλιάδων Παναθηναϊκών

Η έδρα της καρδιάς χιλιάδων Παναθηναϊκών αλλά και ένα γήπεδο γεμάτο ιστορία, πάει για γκρέμισμα. Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Λιβιεράτος ανακοίνωσε πως θα κατατεθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη Διπλή Ανάπλαση στο οποίο η Λεωφόρος προορίζεται για γκρέμισμα!
Ο κ. Λιβιεράτος ανακοίνωσε πως... θα κατατεθεί την 1η Νοεμβρίου το Προεδρικό Διάταγμα που έχει υπογραφεί από τους υπουργούς και αφορά τη Διπλή Ανάπλαση. Το Διάταγμα θα κατατεθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας ώστε εάν περάσει να γίνει νόμος του κράτους, σύμφωνα με το gazzetta.gr
Το Προεδρικό Διάταγμα περιέχει την έκδοση άδειας για το γκρέμισμα της Λεωφόρου, την κατασκευή εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό και την ολοκλήρωση του εμπορικού κέντρου.
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ενώ η ΠΑΕ δεν προσπάθησε καθόλου. Η μοναδική ελπίδα είναι προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας καθώς πρέπει να περάσει από εκεί για να γίνει πράξη.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ....

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ