ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Έτσι θα παίξει ο Σάντος απόψε για το διπλό στη Σλοβακία

Με Κατσουράνη στα στόπερ, μετατόπιση του Μανιάτη στον άξονα και τον Νίνη στην δεξιά πτέρυγα αναμένεται να παρατάξει την Εθνική μας στην Μπρατισλάβα για το σημαντικό ματς με τη Σλοβακία (16/10 21:30GR) ο Φερνάντο Σάντος.
Με στόχο το τρίποντο, που θα επιτρέψει στην γαλανόλευκη να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 7ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται στην Μπρατισλάβα η Εθνική μας ομάδα των ανδρών.
Αλλωστε η λευκή ισοπαλία με τη Βοσνία στο Καραϊσκάκη έκοψε δύο σημαντικούς βαθμούς από την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, που πλέον ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με Βοσνία και Σλοβακία.
Η προετοιμασία της γαλανόλευκης ολοκληρώθηκε με την πρώτη και τελευταία προπόνηση επί Σλοβακίας το απόγευμα της Δευτέρας (15/10), εκεί που ο πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν φανέρωσε στην πράξη τα πλάνα του.
Ο Σάντος, που μετράει αρκετές απουσίες (Κυριάκο Παπαδόπουλο, Βύντρα, Μαλεζά, Χολέμπας και Χριστοδουλόπουλο) διέκρινε μία καταπόνηση στους διεθνείς και μία έλλειψη φρεσκάδας στο β' μέρος με τη Βοσνία και στις τελευταίες προπονήσεις της Εθνικής προτίμησε να μην ανεβάσει τους ρυθμούς.
Σύμφωνα με τις ενδείξεις και με όσα συζητάει με τους συνεργάτες του, ο πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την Εθνική μας με τρεις αλλαγές συγκριτικά με το αρχικό σχήμα κόντρα στη Βοσνία, μία σε ότι αφορά τα πρόσωπα και δύο σχετικά με τις θέσεις.
Η πιο πιθανή ενδεκάδα θα είναι η εξής: Ο Καρνέζης θα υπερασπιστεί την ελληνική εστία, ενώ στην αμυντική τετράδα θα οπισθοχωρήσει ο Κατσουράνης για να καλύψει το κενό του Μαλεζά, που υπέστη θλάση στο ματς με τη Βοσνία. Δίπλα του θα αγωνιστεί ο Παπασταθόπουλος, δεξιά ο Τοροσίδης και αριστερά ο Σπυρόπουλος.
Στα αμυντικά χαφ θα είναι ο Τζιόλης με τον Μανιάτη, που μετατοπίζεται από την δεξιά πτέρυγα, εκεί που αναμένεται να αγωνιστεί ο Νίνης, ενώ στην αριστερή πλευρά θα διατηρηθεί ο Φορτούνης.
Στην επίθεση δεν αναμένονται αλλαγές. Παρότι τόσο ο Σαλπιγγίδης, όσο και ο Μήτρογλου διεκδικούν θέση, ο Σάντος φαίνεται να έχει καταλήξει στους ίδιους, δηλαδή στην χρησιμοποίηση των Σαμαρά και Γκέκα.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: