ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Καλαματιανή άφησε τον άντρα της για να ζήσει με Πακιστανό σε…τσιγγάνικο καταυλισμό!

Καλαματιανή παράτησε τον άντρα και τα παιδιά της για να ζήσει με έναν Πακιστανό σε τσιγγάνικο καταυλισμό στην Ημαθία.
Το θέμα έγινε γνωστό ένα μήνα μετά, όταν τσιγγάνοι και Πακιστανοί ζήτησαν 5.000 ευρώ από τον άντρα της για να του πουν πού βρίσκεται.
Η γυναίκα βρέθηκε στον τσιγγάνικο καταυλισμό, ενώ ο Πακιστανός δεν εντοπίστηκε και καταζητείται. Σύμφωνα με πληροφορίες η 32χρονη επέστρεψε στον άντρα της, ο οποίος είχε καταγγείλει στην Ασφάλεια Καλαμάτας πως άγνωστοι είχαν απαγάγει τη γυναίκα του στις 29 Αυγούστου.
Σύμφωνα πάντα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όταν βρέθηκε η γυναίκα κατέθεσε πως έφυγε από τον άντρα της με τη θέλησή της, για να μείνει με τον Πακιστανό.
Η ιστορία ξεκίνησε στις 29 Αυγούστου, όταν σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας, ο 35χρονος σύζυγος κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας ότι άγνωστοι απήγαγαν τη γυναίκα του.
Μετά από ένα μήνα αγωνίας και ερευνών ο σύζυγος δέχτηκε τηλεφώνημα από έναν άγνωστο άντρα και μια άγνωστη γυναίκα οι οποίοι απαίτησαν 5.000 ευρώ για να του πουν πού είναι η γυναίκα του.
Εκείνος απευθύνθηκε στην Αστυνομία, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα και οργανώθηκε επιχείρηση, το πρωί της περασμένης Κυριακής.
Σε σημείο όπου είχε δοθεί το ραντεβού των δυο αγνώστων με τον 35χρονο στο κέντρο της πόλης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν μια 36χρονη τσιγγάνα κι έναν 19χρονο τσιγγάνο, καθώς κι έναν 26χρονο Πακιστανό που τους συνόδευε.
Αργότερα βρήκαν την 32χρονη Καλαματιανή σε τσιγγάνικο καταυλισμό στο Εργοχώρι Ημαθίας, η οποία όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, είχε φύγει από την οικία της με τη θέλησή της.
Σε βάρος των 3 ατόμων που συνελήφθησαν, σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση.
parapolitikaΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: