ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Champions league 2012: Arsenal – Ολυμπιακός 3-1 (video)

Ο Ολυμπιακός πάλεψε απέναντι στην Arsenal, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και πλέον μετρά δύο ήττες στη διοργάνωση. 
Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο 42′ με σουτ του πρώτου σκόρερ τους φέτος, του Gervinho, αλλά ο Ολυμπιακός, που νωρίτερα έχασε σημαντικές ευκαιρίες, κατάφερε να απαντήσει στις καθυστερήσεις με τον Μήτρογλου και να μπει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1. 
Στο δεύτερο μέρος, η Arsenal κατάφερε να σκοράρει νωρίς, στο 56′ με τον Podolski και να κάνει το 2-1 σε μία φάση που ξεκίνησε από λάθος του Κώστα Μανωλά. Στη συνέχεια η Arsenal είχε κι άλλες καλές στιγμές, όπως και ο Ολυμπιακός, που προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. 
Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ramsey στην εκπνοή του αγώνα. 

Τα γκολ: Gervinho 42′, Podolski 56′, Ramsey 90+3′ – Μήτρογλου 45+1′ 
Οι συνθέσεις:
Arsenal: Mannone, Vermaelen, Koscielny, Jenkinson, Gibbs, Oxlade-Chamberlain (Walcott 71′), Arteta, Coquelin, Santi Cazorla, Podolski (Ramsey 80′), Gervinho (Giroud 80′). 
Ολυμπιακός: Megyeri, Machado (Pantelić 81′), Contreras, Μανωλάς, Holebas, Μανιάτης, Fuster, Σιόβας, Diakité (Ibagaza 73′), Greco (Abdoun 67′), Μήτρογλου.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Arsenal – Ολυμπιακός 3-1
 

sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: