ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ποια κρίση; Θέλουμε το Euro του 2020

Η κατάθεση υποψηφιότητας της Αθήνας για το Euro 2020 ήταν ένα από τα σημαντικά θέματα που συζήτησαν χθες ο Γιώργος Σαρρής με τον Γιάννη Ιωανίδη.
Το 2020 η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλείνει...

60 χρόνια ζωής και η UEFA έχει αποφασίσει για επετειακούς λόγους να φιλοξενηθεί όχι σε έναν τόπο, αλλά σε 13 ευρωπαϊκές πόλεις.
Στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΟ ο Θόδωρος Θεοδωρίδης είχε προτείνει στη νέα διοίκηση ότι είναι μία καλή ευκαιρία για την Ελλάδα να δηλώσει υποψηφιότητα για να φιλοξενήσει κάποια ματς.
Χθες οι δύο άνδρες συζήτησαν την πρόταση του δεξιού χεριού του Μισέλ Πλατινί και, όπως γράφει η SportDay, φάνηκε ότι ανοίγει ο δρόμος για να καταθέσει η Ομοσπονδία τη σχετική υποψηφιότητα στην UEFA.
Εκείνο που χρειάζεται να ξεκαθαρίσει είναι το βασικό μπάτζετ ενός τέτοιου εγχειρήματος που θα είναι και καθοριστικό για τις δυνατότητες της Ελλάδας να «χτυπήσει» σοβαρά τη διεκδίκηση. Οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν το προσεχές διάστημα.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: