ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ντροπή - Η Τροχαία έβαζε σημάδια στο δρόμο με εμφιαλωμένα νερά και καφέδες ( pics )

Εικόνες ντροπής είδαμε το πρωί στο τροχαίο δυστύχημα στην Κηφισιά καθώς η αστυνομία χρησιμοποιεί καφέδες, αναψυκτικά μπουκλάκια εμφιαλωμένου νερού για να βάλει σημάδια στο δρόμο όπου έχει σημειωθεί ένα τροχαίο δυστύχημα, στην Ελλάδα όμως πάλι πρωτοτύπησαν οι αρχές. Αντί για κώνους στο δρόμο τοποθέτησαν καφέδες και μπουκάλια με νερό!
Το πρωί στη Νέα Κηφισιά σημειώθηκε μία σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε ένα σχολικό και ένα ΙΧ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα 10χρονο αγοράκι. Στο σημείο, στο ρέμα της Χελιδονούς έσπευσαν οι άντρες της Τροχαίας προκειμένου να κλείσουν το σημείο, τοποθετώντας κώνους, αλλά και να βάλουν σημάδια στο οδόστρωμα προκειμένου να καταλάβουν ποια πορεία ακολούθησε το ΙΧ και συγκρούστηκε με το σχολικό.
Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το newsbeast.gr, οι άνδρες της Τροχαίας Κηφισιάς αντί να έχουν προμηθευτεί από την υπηρεσία τους τα κατάλληλα σήματα (φωτοσταθερά δηλαδή διάφορα αντικείμενα) που τοποθετούνται στο οδόστρωμα, έβαλαν εμφιαλωμένα νερά, καφέδες και αναψυκτικά για να συλλέξουν στοιχεία για την διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος.
Φυσικά και δεν ευθύνονται εκείνοι, αφού προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά όπως φαίνεται οι περικοπές που έχουν γίνει και στην ΕΛ.ΑΣ δεν τους αφήνουν και τους εκθέτουν.
Μάλιστα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα το περιπολικό που έφτασε στο σημείο κάποια στιγμή δεν έπαιρνε μπροστά και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να το αφήσουν να τσουλήσει στην κατηφόρα για να ανάψει και να ξεκινήσει.





ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: