ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Η συγκλονιστική ιστορία ενός αγοριού που το βίασαν και το έκαψαν ζωντανό (pics)

Συγκίνηση προκαλεί σε ολόκληρο τον κόσμο η ιστορία ενός Τεξανού αγοριού το οποίο, όταν ήταν οκτώ ετών, βίασε και στη συνέχεια περιέλουσε με βενζίνη και προσπάθησε να κάψει ζωντανό, ένας 13χρονος. Ο μικρός κράτησε μυστικό για τα υπόλοιπα 13 χρόνια της ζωής του το όνομα του δράστη, η ταυτότητα του οποίου αποκαλύφθηκε όταν ο Ρόμπι πέθανε, σε ηλικία 21 χρόνων.
Το μαρτύριο του Ρόμπι Μίντλετον ξεκίνησε σε ηλικία οκτώ ετών, όταν άγνωστος τον περιέλουσε με βενζίνη, τον έδεσε σε ένα δένδρο και...

του έβαλε φωτιά για να τον κάψει ζωντανό.
Ο μικρός που είχε υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλο του το σώμα, χρειάστηκε να υποβληθεί σε 200 χειρουργικές επεμβάσεις και έζησε την υπόλοιπη ζωή του μέσα σε μια ειδική μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Σρίνερς στο Γκάλβεστον του Τέξας.
Ο Ρόμπι Μίντλετον, μέχρι να φύγει από τη ζωή, σε ηλικία 21 ετών από καρκίνο του δέρματος, όμως, δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν τι κρυβόταν πίσω από τη δολοφονική επίθεση που είχε δεχθεί.
Σε ένα βίντεο διάρκειας 17 λεπτών που τράβηξε ο ίδιος και ήρθε στη δημοσιότητα και σε γνώση της οικογένειάς του μετά το θάνατό του, αποκαλύπτει ότι λίγες ημέρες πριν τη δολοφονική επίθεση είχε πέσει θύμα βιασμού από έναν 13χρονο που είχε γνωρίσει στη γειτονιά, εκμυστηρεύεται το όνομά του και τονίζει πως θεωρεί ότι είναι αυτός που τον περιέλουσε με βενζίνη και τον έκαψε. Γιατί; Μα για να του κλείσει το στόμα.
Το όνομα του δράστη είναι Ντον Κόλινς, σήμερα είναι 27 ετών και πλεόν αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα
«Ο Ντον με άρπαξε βίαια από τον ώμο και μου πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα δεν θυμάμαι τίποτε», λέει χαρακτηριστικά σε ένα απόσπασμα το θύμα.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: