ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ποιος Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: "Αν τύχαινε να ερωτευτώ άνδρα, θα το έκανα"... ( pics )

Αίσθηση έχουν προκαλέσει όσα είπε σε συνέντευξή του ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός,... Βασίλης Παλαιολόγος μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα.
Αναλυτικά η συνεντευξή του:
Συναντήσατε ψεύτικους ανθρώπους στη σόουμπιζ;
Κατ' εξοχήν. Είναι μηχανισμός άμυνας. Η αυθεντικότητα είναι πολύ σημαντική. Όσο πιο αυθεντικός είσαι τόσο πιο καλά πατάς στη γη. Δεν πουλάς φούμαρα. Ο κόσμος κουράστηκε από το ψεύτικο και τα φούμαρα.

Πρόσφατα δηλώσατε ότι ο έρωτας δεν έχει φύλο.
Έχει φύλο, ηλικία, ράτσα και κοινωνικές τάξεις ο έρωτας; Δεν υπάρχουν φύλα σε όλα αυτά. Μπορείς να βάλεις φύλο στην ψυχή σου; Το θέμα είναι πόσο κανιβαλίζεται ο λόγος κάποιου κακοπροαίρετα.
Αισθανθήκατε ότι κανιβαλίστηκε αυτό που είπατε;
Θέλω να πιστεύω πως όχι. Αν έγινε, κανιβαλίστηκε από ένα κλίμα νεοσυντηρητισμού που ενδεχομένως υπάρχει και πρεσβεύει πως οτιδήποτε δεν σου μοιάζει είναι εχθρός σου.

Θα μπορούσατε να κάνετε σχέση με έναν άνδρα, αν τον ερωτευόσαστε;
Αν τύχαινε να ερωτευτώ, θα το έκανα. Θεωρώ πολύ πιο αντρίκιο, αν σου προκύψει, να είσαι με έναν άνθρωπο του ιδίου φύλου από το να είσαι 70 χρονών και να προσβλέπεις σε μια σχέση με ένα 15χρονο κορίτσι.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: