ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Αίσχος: Δασκάλα σηκώνει μαθητή στον αέρα από τα αυτιά ( pics&video)

Σάλος έχει ξεσπάσει σε ολόκληρο τον κόσμο με την σκληρότητα της 20χρονης Κινέζας δασκάλα Γιαν Γανχόνγκ που σηκώνει έναν από τους μαθητές της στον αέρα από τα αυτιά, να τους κλείνει τα στόματα με μονωτική ταινία ή να τους φοράει κουβάδες στα κεφάλια.
«Ήθελα απλά να βγάλω μια φωτογραφία και μετά τον άφησα αμέσως κάτω. Άλλωστε εγώ και το αγόρι είμαστε καλοί φίλοι». Αυτό δήλωσε η 20χρονη καθηγήτρια πριν απολυθεί.



Ενώ και το σχολείο που γνώριζε την συμπεριφορά της και δεν έκανε κάτι «τιμωρήθηκε» από την τοπική κυβέρνηση.

Συνολικά είναι διαθέσιμες 702 φωτογραφίες που δείχνουν τα παιδιά να κακοποιούνται συστηματικά στην τάξη της Γιαν Γανχόνγκ.
Κάποια υποχρεώνονται να ζητήσουν γονατιστά συγνώμη, άλλα φοράνε κουβάδες στο κεφάλι τους κατά την διάρκεια του μαθήματος και τα πιο ανυπάκουα βλέπουν τα στόματα τους και τα χέρια τους να δένονται με μονωτική ταινία.

Ενώ, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, παντού στην τάξη υπάρχουν διάσπαρτα άδεια μπουκάλια μπύρας.

Το συγκεκριμένο σκάνδαλο έρχεται να προστεθεί στο αντίστοιχο που ξέσπασε πριν από μερικές μέρες και το οποίο δείχνει μια νηπιαγωγό στην Ταιγουάν να χαστουκίζει και να κλωτσάει τους μαθητές της πάνω από 120 φορές μέσα σε διάστημα μισής ώρας.



blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: