ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτο! Ταξίδευε με τον σκύλο δεμένο στην οροφή του αυτοκινήτου (φωτό) Read more: http://www.seleo.gr/#ixzz2AInQhblB Seleo.gr News

Απίστευτο θέαμα!!!  Στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων σήμερα το μεσημέρι η Αθηνά Πετροχείλου, εντόπισε ένα βαν (μάρκας Toyota) πάνω στο οποίο ήταν δεμένος ένας σκύλος!
Το ζώο, όπως κατήγγειλε στο www.zoosos.gr η κα... Πετροχείλου, προφανώς ήταν δεμένο πάνω στη σχάρα του Ι.Χ..
Η γυναίκα με το που είδε το τιρκουάζ βαν με το ζώο τόσο εκτεθειμένο κάλεσε στο τηλέφωνο την Τροχαία Νέας Περάμου στις 16:26. Της είπαν ότι θα στείλουν κάποιον… Το βαν με το ζώο στην οροφή συνέχισε την πορεία του προς Αθήνα. Πέρασε τα διόδια στο ύψος των Ναυπηγείων Ελευσίνας και μπήκε στην Αττική Οδό.
Ο οδηγός του φορτηγού έφτασε στον Σταθμό Διοδίων Ασπροπύργου της Αττικής Οδού πλήρωσε και συνέχισε την πορεία του χωρίς κανείς να τον σταματήσει!
Επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι η Αττική Οδός παρακολουθείται από κάμερες ασφαλείας μένουμε έκπληκτοι από το γεγονός ότι δεν παρατήρησαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι το ζώο έξω από το όχημα.
Η κα Πετροχείλου από τη μια προσπαθούσε να τραβήξει με το κινητό της τις φωτογραφίες, που έχουμε δημοσιεύσει και από την άλλη καλούσε Τροχαία, Αστυνομία και Αττική Οδό για να τον σταματήσουν.
Όπως μας είπε στις 16:35 κάλεσε την Αττική Οδό και το ίδιο έκανε στις 16:42 για να ενημερώσει από πια έξοδο βγήκε το όχημα. Στις 16:44 και στις 16:50 κάλεσε απελπισμένη και το 100. Εντούτοις καμιά από αυτές της τις ενέργειες δεν απέδωσε.
Έτσι και εκείνη καθώς είχε κρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του βαν Toyotaπήγε στο Α.Τ. Καματερού και κατάθεσε επώνυμη καταγγελία και εις βάρους του οδηγού του οχήματος και εις βάρος της Αττικής Οδού που δεν εντόπισε εγκαίρως το τι συμβαίνει, αν και ενημερώθηκε.
Δεν πρόκειται μόνο για κακοποίηση του ζώου και παράβαση του νόμου 4039/2012, αλλά και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Το όχημα αυτό προφανώς διένυσε πολλά χιλιόμετρα με τον σκύλο σε αυτή την κατάσταση – ίσως να ταξίδευε για ώρες – έχοντας τον σκύλο έτσι με τον άνεμο και τη βροχή να το χτυπάει και τον τρόμο από τη φασαρία και το ύψος να τον κατακυριεύει.
Αν αυτό το ζώο είχε λυθεί και είχε πέσει στο οδόστρωμα δεν θα μιλούσαμε για ένα απίθανο σενάριο αλλά για ένα πολύνεκρο τροχαίο εξαιτίας της ανοησίας και της βαρβαρότητας με την οποία αντιμετωπίστηκε αυτός ο σκύλος.
Το Α.Τ. Καματερού – όταν η κα Πετροχείλου εξήγησε ότι πρόκειται για αδίκημα που διώκεται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας – συμφώνησε και της είπε ότι έχει δοθεί σήμα για την αναζήτηση του δράστη.
Οι ευθύνες της Αττικής Οδού είναι μεγάλες και ελπίζουμε να συμβάλλει στην έρευνα δίνοντας φωτογραφίες από τις κάμερες ασφαλείας οι οποίες θα επιβεβαιώνουν την μαρτυρία της κας Πετροχείλου για την κακοποίηση του ζώου.
www.zoosos.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: