ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Η απόλυτη δικαίωση του ΛΕ-ΠΑ. Επιβάτης λεωφορείου έκανε sex με συνεπιβάτιδα του μέσω ...τηλεπάθειας

"Κάνω έρωτα μαζί σου με τηλέπαθεια " τραγουδούσε δυο 10ετιες νωρίτερα ο Λευτέρης Πανταζής και να ου βρέθηκε άνθρωπος να το κάνει πραγματικότητα. Έτσι τουλάχιστονν ισχυρίζονται οι επιβάτες που βρίσκονταν στο λεωφορείο
Το περιστατικό μπόρεσαν να "αντιληφθούν" οι υπόλοιποι επιβάτες όταν είδαν τον 27χρονο να κάνει εκφράσεις που παραπέμπουν στην ερωτική πράξη ενώ παράλληλα κοιτούσε την κοπέλα η οποία τον κατήγγειλε για βιασμό.Ο 27χρονος Clifford Mavete συνελήφθη... επειδή έκανε με τηλεπάθεια σεξ στο λεωφορείο με μια επιβάτη.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε σε τοπική εφημερίδα:
"Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν σε παραλήρημα και μετά το συμβάν, είπε ότι ξαφνικά ένοιωσε πολύ ερεθισμένη χωρίς προφανή λόγο". Η ίδια μάλιστα δήλωσε πως χωρίς να μπορεί να το εξηγήσει, ξαφνικά βρέθηκε να μη φοράει εσώρουχο μέσα στο λεωφορείο.
Άλλοι μάρτυρες ανέφεραν ότι οι επιβάτες του λεωφορείου βιαιοπράγησαν εναντίον του Mavete όταν κατάλαβαν ότι χρησιμοποιούσε μαύρη μαγεία, γνωστή και ως mubobobo.
Ο Clifford Mavete συνελήφθη για μαύρη μαγεία που είναι ποινικά κολάσιμη στη χώρα καθώς και για προσβολή δημοσίας αιδούς, όπως δήλωσε και ο ειδικός αστυνομικός σε θέματα μαγείας, Robert Mugazambi. Η μαγεία και τα υπερφυσικά θέματα είναι πολύ συνηθισμένα στη Ζιμπάμπουε καθώς πολλά κρούσματα απασχολούν τακτικά τις Αρχές.

seleo.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: