ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Super League: Ατρόμητος – Λεβαδειακός 0-0 (video)

Ατρόμητος και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.
Οι παίκτες του Bajevic πήραν τον έλεγχο στον χώρο της...

μεσαίας γραμμής και κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά. Ομως η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων ήταν πολύ καλή, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες του Ατρομήτου να σταματούν στο ύψος της περιοχής του Κασμερίδη. Στο 5ο λεπτό, ο Chumbinho βρέθηκε σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 14′ ο Κόρμπος δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός για τον Itandje. Στην συνέχεια, ο ρυθμός της αναμέτρησης, έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ικανοποιημένοι από το «μηδέν» και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να φανού επικίνδυνοι για την εστία των Βοιωτών.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, παρά τις εσωτερικές αλλαγές του Bajevic. Μάλιστα στο 58′ ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Γεωργίου δεν μπόρεσε να σκοράρει από το ύψος της περιοχής. Επτά λεπτά αργότερα, ο Καραμάνος έδωσε την μπάλα στο Epstein, ο οποίος την έστειλε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κασμερίδη.
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Brito (85′ Garcia), Iglesias, Epstein, Chumbinho, Kuqi(73′ Δημούτσος), Beljic(54′ Καραμάνος).
Λεβαδειακός: Κασμερίδης, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Βασιλείου (91΄ Pineiro), Poy, Martins(68′ Μαχαίρας), Κόρμπος, Josemi, Μουλόπουλος, Mendy, Acosta(84′ Μπουντόπουλος).
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα Ατρόμητος – Λεβαδειακός 0-0

  
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: