ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Super League: Άρης – Πλατανιάς 0-2 (video)

Οι αδυναμίες στο ρόστερ του Άρη φάνηκαν και στον αγώνα με τον Πλατανιά, με την κρητική ομάδα να παίρνει μεγάλη νίκη στο «Κλ. Βικελίδης» με 0-2, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League.
Στο πρώτο μέρος ο Άρης είχε αρχικά τον έλεγχο, χωρίς να κάνει φάσεις, μετά το δεκάλεπτο ο Πλατανιάς ισορρόπησε και στο 37′ οι Κρητικοί έκλεψαν τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, άλλαξαν πάσες και με τελικό αποδέκτη τον Kaladjic που έκανε το 0-1 με διαγώνιο σουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Αναστασάκο να χάνει τετ α τετ με τον Βελλίδη.
Στο δεύτερο μέρος ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά, έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Aganzo και Σουνά, αλλά ενώ πίεζε ασφυκτικά, σε μία αντεπίθεση ο Udoji έκανε το 0-2 66′ και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του που έφτασε τους έντεκα βαθμούς, σε αντίθεση με τον Άρη που έχει πέντε.

Τα γκολ: Kaladjic 36′, Udoji 66′
Οι συνθέσεις:
Άρης:
Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Aganzo, Καπετάνος, Pulido, Μαργαρίτης, Σουνάς, Νταμαρλής (Παπαστεριανός 71′), Ασλανίδης (Γκέσιος 46′), Ψυχογιός, Coelho (Κανούλας 62′)
Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Kaladjic, Doe, Ukar (Gonzalez 61′), Aguilera, Αναστασάκος (Ναζλίδης 81′), Udoji, Μαρτσάκης
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Άρης – Πλατανιάς 0-2



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: