ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Super League: Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 (video)

Την ευρύτερη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας του στην πρώτη κατηγορία πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 3-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή.
Ενα τραγικό λάθος του...

Adilovic, που δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας στη σέντρα του Ilic, διαφοροποίησε τα δεδομένα του αγώνα. Στο 9΄ το σκορ έγινε 0-1 κάτι που ασφαλώς ανάγκασε τους δύο προπονητές να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους.
Ο Σάββας Παντελίδης είδε να «βγαίνουν» τα σχέδιά του για γρήγορη ισοφάριση, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Οικονόμου ανέτρεψε τον Munafo στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε τη «βούλα», όμως ο Fegrouche απέκρουσε εξαιρετικά την εκτέλεση του Vairoi. Από αυτές τις δύο φάσεις φάνηκε ότι σήμερα τίποτα δεν «πήγαινε» για τον Πανθρακικό. Το σκηνικό της κακοδαιμονίας των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε με ακόμα ενα γκολ σε σημείο που από τους προπονητές χαρακτηρίζεται ως το πλέον κρίσιμο: ακριβώς στο 45΄. Σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Ilic τροφοδότησε τον Τσουκαλά κι αυτός από κοντά έγραψε το 0-2.
Δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι ουσιαστικό σε αυτό το παιχνίδι, παρά μόνο το τελικό σκορ. Φιλότιμες οι προσπάθειες του Λεωνίδα Κυβελίδη να μειώσει για να ξαναβάλει την ομάδα του στον αγώνα. Μάταια, όμως. Ο «Άγιαξ» σφράγισε τον θρίαμβο με τον Κοροβέση να πλασάρει από κοντά τον Adilovic και να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 73΄.
Τα γκολ: Ilic 9′, Τσουκαλάς 45′, Κοροβέσης 73′
Οι συνθέσεις:
Πανθρακικός:
Adilovic, Μελίσσης (46΄ Κυβελίδης), Χρήστου, Serfa, Σαρακατσάνος, Munafo, Λαδάκης, Baicara, Lucero, Vairoi (74΄ Γωνιάδης), Κοντογουλίδης.
ΠΑΣ Γιάννινα: Fegrouche, Κολοβέτσιος, Πάντος, Οικονόμου (54΄ Keita), Μιχαήλ, Vila, Lila, Γεωργίου (67΄ De Vincenti), Τσουκαλάς, Ilic (81΄ Γιάκος), Κοροβέσης.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-3


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: