ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 1-0 (video)

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε απόψε ο ΠΑΣ Γιάννινα. 
 Στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στους Ζωσιμάδες. 
Ο Λεβαδειακός, που είχε καλύτερη ανάπτυξη στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου, «άγγιξε» το γκολ στο 41΄ με την απίστευτη ευκαιρία που έχασε σε κενό τέρμα ο Βασιλείου (προβολή άουτ). 
Η «απάντηση» του ΠΑΣ ήρθε στις καθυστερήσεις, με το λάθος του Napoleoni και στη συνέχεια το πέναλτι που έκανε ο Ιταλός στον Γεωργίου. 
Ο Ilic εκτέλεσε, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. 
Με καλό ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το γκολ. Δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στο 54΄ με σκόρερ τον Νίκο Κοροβέση από κοντά με πλασέ. 
Ο νεαρός μέσος συνδύασε με τον ιδανικότερο τρόπο το ντεμπούτο του στη Super League . 
Τα γκολ: Κοροβέσης 54′ 
Οι συνθέσεις: 

ΠΑΣ Γιάννινα: Fegrouche, Ilic, Vila, Γεωργίου (71΄ Τζάνης), Κοροβέσης (85΄ Αυγενικού), Lila, Τσουκαλάς, Οικονόμου (67΄ Πατσατζόγλου), Κολοβέτσιος, Πάντος, Ντάσιος. 
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Napoleoni, Μουλόπουλος, Josemi, Κόρμπος (65΄ Μαχαίρας), Martin(81΄ Zaui), Poy, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Mendy, Λισγάρας. 
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 1-0 


sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: