ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Super League: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0 (video)

Έστω και δύσκολα ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League και πλέον είναι μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς.
Ο αγώνας ήταν κάκιστος με την ΑΕΚ να παρατάσσεται ολωσδιόλου...

αμυντικά για να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας και τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο να μη μπορεί να βρει λύσεις.
Τελικά το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 51ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Στέφανου Αθανασιάδη. Στον ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται δίκαια για παρατραβηγμένη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Lawrence από τον διαιτητή Θάνο στο 68′ για θέατρο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτός είναι ο τρίτος συνεχόμενος αγώνας που η ομάδα της Θεσσαλονίκης τελειώνει το ματς με παίκτη λιγότερο. Μάλιστα, για τον Lawrence είναι η δεύτερη αποβολή στο πρωτάθλημα.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ:
Jacompo, Etto, Khumalo, Κατσικάς, Lino(46′ Σταφυλίδης), Φωτάκης, Lazar, Κάτσε, Robert (46′ Σαλπιγγίδης), Lawrence, Αθανασιάδης (Κίτσιου 90+2′).
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αρκούδας, Yago, Κουτρουμπής, Κοντοές, Βλάχος, Φέτσης (82′ Κουρέλας), Cordero, Φούντας (66′ Παυλής), Λαγός, Κατίδης (66′ Furtado).
Δείτε το video με το γκολ και τα highlights του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0



sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: