ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Super League: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (video)

Στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 χωρίς να εντυπωσιάσει, σε ένα υποτονικό ματς στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League.
Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, με τον Αστέρα να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. H ανταμοιβή για τους ερυθρόλευκους, μετά από κάποιες χαμένες ευκαιρίες, ήρθε στο 43′ με άπιαστο σουτ του Χολέμπας.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν ανάλογη, με το θέαμα να γίνεται χειρότερο. Ο Αστέρας προσπάθησε να γίνει πιο πιεστικός και στο 83′ είχε δοκάρι με τον Καλαντζή, ωστόσο ο Ολυμπιακός διατήρησε το υπέρ του σκορ και έφτασε στην έκτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες.
Τα γκολ: Χολέμπας 41′
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός:
Carroll, Χολέμπας (Τοροσίδης 51′), Contreras, Mανωλάς, Modesto, Σιόβας, Μανιάτης, Ibagaza (Fuster 51′), Machado, Abdoun, Djebbour (Μήτρογλου 83′)
Αστέρας Τρίπολης: Fulop, Πιπίνης, Bartolini, Sankare, Κουρμπέλης, Ucero (Φραγκουλάκης 73′), Alvarez (Cardasio 61′), De Blasis (Καλαντζής 55′), Rayos, Navarro, Perrone
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0
\

sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: