ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Super League: ΑΕΚ – Κέρκυρα 1-1 (video)

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε πιο δυνατά, με τον Μανώλη Παπαδόπουλο στον πάγκο και 10.000 οπαδούς να την υποστηρίζουν και στο 17′ είχε δοκάρι σε γυριστή κεφαλιά του Κατίδη. Στο 30′, η Κέρκυρα ευτύχησε να σκοράρει στη μοναδική της επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, με κεφαλιά του Βενέτη μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιάντση.
Η Ένωση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη συνέχεια, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως το άγχος που δημιουργήθηκε από το γκολ της Κέρκυρα ήταν βαρύ και ασήκωτο για τους νεαρούς γηπεδούχους. Στο 74′, όμως, ο Παυλής εκμεταλλεύτηκε λάθος του Αναστασόπουλο και από κοντά έκανε το 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ.

Τα γκολ: Παυλής 74′ – Βενέτης 30′
Οι συνθέσεις
ΑΕΚ:
Αραμπατζής, Κοντοές, Μπουγαΐδης (Cordero 46′), Κουτρουμπής, Αρκούδας (Παυλής 67′, Υαγο, Ρίκκα (Γρόντης 59′), Λαγός, Κατίδης, Παπαδημητρίου, Furtado
Kέρκυρα: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Μπάρκογλου, Monteiro, Τσουμάνης, Γιάντσης (Κρητικός 84′), Hable (Σταμόγιαννος 27′), Ζουμπουλάκης, Βασιλόγιαννης (Τσοκάνης 68′)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΑΕΚ – Κέρκυρα 1-1


ΑΕΚ-Κέρκυρα: 1-1 (highlights) από greeksuperleague

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: