ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Super League: ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1 (video)

Ισόπαλοι με 1-1, αναδείχθηκαν ΟΦΗ και ΠΑΟΚ στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Δημητρόπουλου.
Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με τον Θανάση Παπάζογλου να σκοράρει εξ’ επαφής, αλλά ο ΠΑΟΚ, που είχε τον έλεγχο του αγώνα ισοφάρισε νωρίς, στο 18′ με σουτ του Φωτάκη.
Η φάση που θα συζητηθεί σημειώθηκε στο 40′, όταν ο διαιτητής Δημητρόπουλος καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ σε πτώση του Κουτσιανικούλη και απέβαλλε τον Γλύκο. Ο Jacompo πέρασε κάτω από τα δοκάρια και απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση του Sisic, ενώ στη συνέχεια της φάσης απομάκρυνε και σουτ του Κουτσιανικούλη εξ επαφής.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες, ο ΟΦΗ ισορρόπησε το παιχνίδι και οι λιγοστές ευκαιρίες των δύο ομάδων δεν στάθηκαν ικανές για να αλλάξει το σκορ. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Vando του ΟΦΗ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τα γκολ: Παπάζογλου 8′ – Φωτάκης 18′
Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ:
Γουναρίδης, Μονιάκης (53 Κουρδάκης’), Χαριτωνίδης, Souza, Vando, Ιωαννίδης, Veron, Μπανούσης (69 Ζορμπάς’), Κουτσιανικούλης (79′ Περογαμβράκης), Sisic, Παπάζογλου.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Etto, Κουμάλο, Ιντζίδης Lino(65′ Σταφυλίδης), Φωτάκης, Lazar, Κάτσε, Robert (44′ Jacompo), Σαλπιγγίδης (71′ Πέλκας), Αθανασιάδης.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1


6η αγ.: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1 (HL) από greeksuperleague

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: