ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 1-2 (video)

Η εξαιρετική παρουσία του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Super Legue συνεχίζεται, καθώς επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ στα Γιάννενα και έφτασε τις πέντε νίκες σε έξι ματς.
Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με το γκολ που πέτυχε ο Ilic, αλλά στο 35′, με πέναλτι που κέρδισε ο Καμπάνταης από τον Πάντο και εκτέλεσε ο Γουνδουλάκης, ισοφάρισαν σε 1-1.
Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος κυριάρχησε και στο 71′ ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-2 μετά από κόρνερ του Μενδρινού. Στο 76′, κακώς δεν μέτρησε γκολ του Κούρου, καθώς όταν μπλόκαρε ο Fegrouche, η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, ενώ πρώτα είχε βρει στο δοκάρι.
Τα γκολ: Ilic 2′ – Γουνδουλάκης (πεν.) 35′ Λαμπρόπουλος 71′
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα:
Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Λίλα, Οικονόμου, Πάντος, Μιχαήλ, Ίλιτς, Βίλα, Τσουκαλάς (Νικλητσιώτης 82′), Γεωργίου (Τζάνης 64′), Κοροβέσης (Γιάχος 77′)
Πανιώνιος: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Ανδράλας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (Μενδρινός 66′), Κολοβός (Ντούνης 58′), Καμπάνταης (Διαμαντάκος 73′), Αραβίδης
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 1-2


sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: