ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Super League: Πανθρακικός – Πανιώνιος 1-2 (video)

Ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία νίκη στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού με 2-1, αποδεικνύοντας πως η εντός έδρας ήττα από την Κέρκυρα ήταν κακή παρένθεση.
Οι κυανέρυθροι επέστρεψαν στη δεύτερη θέση, την ώρα που ο Πανθρακικός θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα, καθώς δεν δείχνει ικανός να ξεκολλήσει από...

τη μετριότητα.
Οι όροι του παιχνιδιού άλλαξαν μόλις στο 6′, καθώς ο τερματοφύλακας Αθανασιάδης αποβλήθηκε, αφήνοντας τον Πανθρακικό με 10 παίκτες. Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε σχετικά γρήγορα το αριθμητικό του πλεονέκτημα, σκοράροντας με τον Αραβίδη στο 18′. Στο 51′ ο Κολοβός σημάδεψε δοκάρι και στο 59′ ο Munafo ισοφάρισε σε 1-1. Όμως, την τελευταία λέξη την είπε ο Αραβίδης, που με ωραίο σουτ στο 87′ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Οι συνθέσεις:
Πανθρακικός:
Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Serfa, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης (76’ Μακρυδημήτρης), Munafo, Baikara, Vairoi(46’ Κυβελίδης), Lucero (8’ Adilovic), Παπαδόπουλος.
Πανιώνιος: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόβας (76’ Ρόκας), Σάμαρης (67’ Διαμαντάκος), Γουνδουλάκης, Κολοβός (89′ Ανδράλας), Αραβίδης, Okoye.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Πανθρακικός – Πανιώνιος 1-2

 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: