ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Super League: Αστέρας Τρίπολης – Βέροια 3-0 (video)

Τρία στα τρία για τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη επικράτησε με 3-0 της Βέροιας, με το γήπεδο της Τρίπολης να παραμένει απόρθητο από την έναρξη της σεζόν. Αξιοσημείωτοι είναι πως ...
και τα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Βέροια απείλησε σε δύο περιπτώσεις λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, όμως ο… φύλακας-άγγελος Fulop, έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Στο 27′, ο Ούγγρος τερματοφύλακας είπε «όχι» στο τετ α τετ με τον Ιωάννου, ενώ σχεδόν τρία λεπτά αργότερα, απέκρουσε πρώτα με το πόδι και στη συνέχεια με το χέρι, το πλασέ με τακουνάκι του Καφέ από το ύψος της μικρής περιοχής.
Ο μόνιμος σκόρερ εφέτος του Αστέρα, Emanuel Perrone, έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Από κόρνερ και στη συνέχεια από ψηλοκρεμαστό γέμισμα στη μικρή περιοχή, ο Αργεντινός άσος σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με καρφωτή κεφαλιά παραβίασε για πρώτη φορά την εστία του Lopez, ακριβώς με τη συμπλήρωση 50 λεπτών αγώνα.
Η Βέροια «άνοιξε» το παιχνίδι της προκειμένου να φτάσει η ισοφάριση, όμως αντ’ αυτού ήρθε η κατάρρευση. Στο 67′ ο De Blasis με εξαιρετικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Perrone με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 3-0.
Τα γκολ: Perrone 50′, 69′, De Blasis 67′
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης:
Fulop, Τσαμπουρής, Formica, Bartolini, Sankare, Κουρμπέλης (46′ Καλαντζής), Ucero(78′ Φραγκουλάκης), Rayos, De Blasis, Perrone, Μπακασέτας (38′ Cardasio).

Βέροια: Lopez, Γεωργιάδης, Becera, Orestes, Kali, Καφές (73′ Μενέντες), Καλογερής, Ιωάννου (63′ Καλτσάς), Bargan, Olaytan, Costly (81′ Belon).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Βέροια 3-0


sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: