ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Live streaming: Tο άλμα του Felix Baumgartner από την άκρη του διαστήματος

Ο Felix Baumgartner, θα προβεί σε ένα αδιανόητο για τον απίστευτο εγχείρημα.
 Δηλαδή, να… πηδήξει από ύψος 36.576 μέτρα -αν όλα πάνε καλά- πάνω από την επιφάνεια της Γης και με ταχύτητα που θα ξεπεράσει τα 1.110 χλμ./ώρα να προσγειωθεί στο Μεξικό.
Λόγω των άσχημων συνθηκών (ισχυροί άνεμοι) η ημερομηνία διεξαγωγής του εν λόγω εγχειρήματος μετατέθηκε αρκετές φορές. Έπειτα από ένα διήμερο ισχυρών ανέμων, η ομάδα του «Ατρόμητου Φέλιξ» εκτιμά ότι οι καιρικές συνθήκες είναι (μέχρι στιγμής) ικανοποιητικές για το εγχείρημα.


(Ανεβαίνει στον ουρανό)


(Αγωνία των συγγενών και των φίλων)









Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει και ο Baumgartner φόρεσε την ειδική στολή, προκειμένου να «προ-εισπνεύσει» οξυγόνο για δύο ώρες, ώστε να εξαλείψει το άζωτο από το αίμα του, το οποίο θα μπορούσε να επεκταθεί επικίνδυνα σε υψηλό υψόμετρο.
Σήμερα λοιπόν και ώρα 19.00 αναμένεται με αγωνία η κατάρριψη των τεσσάρων παγκοσμίων ρεκόρ: H μεγαλύτερη ταχύτητα σε ελεύθερη πτώση, το υψηλότερο άλμα, η υψηλότερη επανδρωμένη πτήση με αερόστατο και η μεγαλύτερη διάρκεια ελεύθερης πτώσης.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: