ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Αποκαλυπτική έρευνα: Tο «κέρατο» πάει σύννεφο... στην Πάτρα

Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την ερωτική ζωή των Πατρινών προκύπτουν από την σχετική έρευνα της εταιρείας DATA R.C. που παρουσιάζει σήμερα το περιοδικό TRIP της εφημερίδας «Πελοπόννησος». Στ’ αξιοσημείωτα το γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό πολιτών δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό καθώς και το...γεγονός ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τις προσωπικές σχέσεις των ερωτηθέντων. 
Αναλυτικά:Μόλις των 28% των Πατρινών δηλώνουν πως χρησιμοποιούν «πάντα» προφυλακτικό, ενώ υπάρχει και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της τάξεως του 24,4% που δηλώνει ότι δεν χρησιμοποιεί ποτέ προφυλακτικό.
Το 36,5% των Πατρινών δηλώνει ότι κάνει έρωτα μια έως τρεις φορές την εβδομάδα. Το 22,8% μια έως τρεις φορές το μήνα, το 17,6% καθημερινά, το 16,2% πιο αραιά και το 6,9% καθόλου.
Όσον αφορά στο πότε έκαναν για πρώτη φορά έρωτα το 8,9% δηλώνει ότι έκανε πριν γίνει 14 ετών, το 39,4% υποστηρίζει ότι έκανε μεταξύ 14-17 ετών, το 40,8% 17-20 ετών και το 10,9% αργότερα.
Ως προς τον αριθμό των ερωτικών τους συντρόφων οι άνδρες φαίνεται πως βγαίνουν «κερδισμένοι». Σύμφωνα με την έρευνα οι Πατρινοί σε ποσοστό 44,8% έχουν έως τώρα πάνω από 10 ερωμένες, ενώ στις Πατρινές το αντίστοιχο ποσοστό πέφτει στο… 6,1%. Με έναν σύντροφο έχει πάει το 30,6% των γυναικών και μόλις το 9,4% των ανδρών.
Παράλληλα οι Πατρινοί φαίνεται να προτιμούν τις μακροχρόνιες σχέσεις καθώς σε ποσοστό 65,7% δηλώνουν ότι διαρκούν πάνω από ένα χρόνο. Μερικούς μήνες διαρκούν οι ερωτικές σχέσεις του 26,2%, ενώ το 8,1% δηλώνει ότι διαρκούν λιγότερο από ένα μήνα.
Στην πόλη της Πάτρας πάντως, σύμφωνα με την έρευνα, φαίνεται πως το «κέρατο» πάει σύννεφο. Το 20,1% δηλώνει ανοικτά ότι η ερωτική του ζωή δεν περιορίζεται στον γάμο ή στην σχέση, μάλιστα ανάμεσα στους άνδρες αυτό το ποσοστό αυξάνεται στο 29,7%.
Μάλιστα συνολικά το 12,1% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι έχει απατήσει μια φορά τον/την σύντροφό του, το 8% δύο-τρεις φορές και το 7,1% περισσότερες από τρεις.
Όσο για το πού συναντούν τις περισσότερες ερωτικές προκλήσεις, οι χώροι διασκέδασης κατατάσσονται πρώτοι με 46,3%, ακολουθεί το φιλικό περιβάλλον με 31,1%, ο χώρος εργασίας με 19,6%, το οικογενειακό περιβάλλον 7,5% και αλλού το 2,4%.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι μόλις το 4,4% παραδέχεται ότι είχε ομοφυλοφιλική εμπειρία τουλάχιστον μια φορά και το 3% πιο συχνά.
Τέλος η έρευνα καταδεικνύει ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και τις προσωπικές σχέσεις των Πατρινών.
Συγκεκριμένα 27,3% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι πλέον δυσκολεύεται να προσεγγίσει τους ανθρώπους, το 25,5% ότι η κρίση του έχει δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση του, το 5,8% ότι η κρίση συνέτεινε στο χωρισμό του και το 5,3% ότι πλέον δε μπορεί να βρει σύντροφο.

thebest.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: