ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

To ελληνικό βόλεϊ πενθεί - Εφυγε ο διεθνής διαιτητής, Νίκος Πανούτσος

Φτωχότερο είναι το ελληνικό βόλεϊ από τα ξημερώματα, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο διεθνής διαιτητής, Νίκος Πανούτσος.
Ο εκλιπών το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Άρτας με πνευμονικό οίδημα, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας το οποίο τον ταλαιπωρούσε.
H ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

«Το ελληνικό βόλεϊ θρηνεί τον θάνατο του διεθνή Έλληνα διαιτητή Νίκου Πανούτσου που τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας το άθλημα φτωχότερο.
Η ΕΟΠΕ εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αποθανόντος, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Άρτας με πνευμονικό οίδημα.
Ο Νίκος Πανούτσος ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος που διακρίθηκε για το ήθος του έχοντας μεγάλη προσφορά στον χώρο της διαιτησίας.
Την ΕΟΠΕ θα εκπροσωπήσει στην κηδεία του το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ, Απόστολος Βέτσας. Η Ομοσπονδία από την πλευρά της αποφάσισε να κηρύξει ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες βόλεϊ που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στη χώρα»

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:
Μετά τον απροσδόκητο χαμό του διεθνούς διαιτητή Νίκου Πανούτσου, σήμερα τα ξημερώματα, η ΕΣΑΠ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογενειά του. Σαν ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του, η ΕΣΑΠ αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013 και να κατατεθεί στεφάνι στην κηδεία του.

Η ανακοίνωση του αθλητικού ομίλου Ορεστιάδας:

Το Δ.Σ. και οι αθλητές του Α.Ο.Ορεστιάδας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια σου Νίκου Πανούτσου για το θάνατο του, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε το βόλεϊ και στήριξε τον αθλητισμό με όλες τις δυνάμεις του.

Βάσω Γαβριήλ

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: