ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Δυο ήταν τελικά οι γυμνοί στους δρόμους της Αθήνας (video)

Τελικά δύο ήταν οι γυμνοί άντρες που ''αναστάτωσαν'' χτες κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων με αφορμή την επίσκεψη της 'Ανγκελα Μέρκελ.
Ο πρώτος γυμνός του Συντάγματος δήλωσε Βρετανός αλλά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του δεν έγιναν γνωστά.
Ο δεύτερος που θέλησε να πετάξει τα ρούχα του και να διαμαρτυρηθεί στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, μάλλον το... παράκανε και συνελήφθη.
Πήγε μπροστά σε έναν από τους δυο Εύζωνες, όπως τον γέννησε η μαμά του, και άρχισε κάτι να λέει. Μόνο που τον είδαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον 56χρονο Douglas Hattier, κάτοικο Αμαρουσίου, ο οποίος έχει ήδη αφεθεί ελεύθερος.

Ο 56χρονος κρίθηκε αθώος για την προσβολή δημοσίας αιδούς καταδικάστηκε όμως σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή για παράνομη είσοδο στην χώρα καθώς δεν έχει διαβατήριο.
Ο Αμερικανός, λογιστής στο επάγγελμα, ζήτησε συγνώμη για την πράξη του στο δικαστήριο, επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και τόνισε ότι η πράξη του δεν είχε σχέση με την επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα.
Το δικαστήριο προχώρησε στην αθωωτική του απόφαση για την προσβολή δημοσίας αιδούς, καθώς ο πρόεδρος έκρινε ότι δεν προκλήθηκε «σκάνδαλο» από την εμφάνιση του κατηγορουμένου.
Πρόεδρος: «Όταν βγάλατε τα ρούχα σας στο Σύνταγμα, μπροστά στους Εύζωνες, υπήρξαν αντιδράσεις;»
Κατηγορούμενος: «Ο κόσμος γέλαγε…Αμέσως ήρθε ο αστυνομικός και με συνέλαβε».
Σε ψυχολογικά προβλήματα του εντολέα του αναφέρθηκε και ο δικηγόρος του 56χρονου, που ζήτησε από το δικαστήριο να τον απαλλάξει και από την κατηγορία της παράνομης εισόδου στην χώρα.
Σύμφωνα με την υπεράσπιση του κατηγορουμένου, ο 56χρονος είχε συλληφθεί το καλοκαίρι για παρακώλυση συγκοινωνιών, καθώς περπατούσε στις ράγες του Μετρό, υπόθεση που εκκρεμεί η εκδίκαση της.
Ωστόσο, λόγω της προηγούμενης σύλληψης του, όπως είπε ο συνήγορος του, έχει πιστοποιηθεί ότι εισήλθε νόμιμα στη χώρα, αλλά πριν δύο μήνες εκλάπη το διαβατήριο του.
Η καταδίκη του για τη δεύτερη κατηγορία αφορά την έλλειψη αποδεικτικών για την κλοπή του διαβατηρίου.
Πάντως, με βάσει την απόφαση, ο 56χρονος καλείται άμεσα να προσκομίσει στις αρμόδιες αρχές αποδεικτικά ώστε να αποφύγει την απέλαση.
Ο... δεύτερος γυμνός
 
Και ο... πρώτος διδάξας!
blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: