ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθη ο φυγάς των Τρικάλων-Σκηνές τρόμου-Όλο το ρεπορτάζ (video)

Δεν πίστευαν στα μάτια και τα αυτιά τους οι κάτοικοι της οδού Κωστή Παλαμά στον Κόκκινο Μϋλο όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγιναν μάρτυρες εικόνων που παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία δράσης.
Στις 23:20 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν ένα ύποπτο μαύρο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη στην Πέτρου Ράλλη και στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας.
Για περίπου 20 χιλιόμετρα οι αστυνομικοί καταδίωκαν το όχημα. Ο οδηγός μπήκε στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου και έφτασε στη συμβολή των οδών Κωστή Παλαμά και Σκρα.

Εκείνη τη στιγμή οι τέσσερις συνεπιβάτες βγήκαν από το αυτοκίνητο. Δύο εξ αυτών κρατούσαν καλάσνικοφ και πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών που βρίσκονταν σε κοντινό σημείο. Εκείνη τη στιγμή ανάμεσα τους βρέθηκαν 10 ποδηλάτες που αναγκάστηκαν πέσουν στο δρόμο για να σωθούν. Από τις σφαίρες δεν υπήρξαν τραυματισμοί
Οι τέσσερις κακοποιοί μπήκαν σε χωράφια που βρίσκονται πάνω από το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου ενώ ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει με το αυτοκίνητο αλλά συνελήφθη μερικά μέτρα παρακάτω.
Μία περιοχή δεκάδων στρεμμάτων με δέντρα και θάμνους αποκλείστηκε από την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άνδρες των ΕΚΑΜ. Ενω από αέρος επόπτευε με τους προβολείς ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.
Στη 01:20 συνελήφθη ο 40χρονος βαρυποινίτης ο οποίος δεν είχε προλάβει να βγάλει τις χειροπέδες και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Νέας Φιλαδέλφειας. Περίπου μία ώρα αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας εκ των συνεργών σε πιλωτή πολυκατοικίας στην οδό Παύλου Μελά.
Στο σημείο παραμένουν εκατοντάδες αστυνομικοί και ''χτενίζουν'' την περιοχή για τον εντοπισμό των δύο ακόμη συνεργών οι οποίοι πιθανώς να είναι οπλισμένοι με τα καλάσνικοφ.
 

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: