ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Κουβέλης: Δεν ψηφίζω τα εργασιακά - Επίθεση Βενιζέλου στην Τρόικα (video)

Σε μία κλωστή κρέμονται οι διαπραγματεύσεις για το πακέτο των μέτρων.
Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών μετά απο τρείς ώρες.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε σκόπιμη την καθυστέρηση από την πλυερά της τρόικας «Είναι λάθος η εμμονή της τρόικας στα εργασιακά»
«Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα συνεχίζονται. Η τρόικα δυστυχώς προβάλλει αξιώσεις οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με όλα εκείνα που πρέπει να αντιμετωπίσει η χώρα σε σχέση με τα 11,5 δισ. ευρώ. Βεβαίως δεν είναι διαρθρωτική αλλαγή το να αξιώνει η τρόικα να ισοπεδωθούν τα εργασιακά δικαιώματα» είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.


Ο Φώτης Κουβέλης βγαίνοντας από τη σύσκεψη είπε σε δηλώσεις του οτι η τρόικα προβάλει αξιώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, οτι δεν είναι διαρθρωτική αλλαγή το να αξιώνει η τρόικα να ισοπεδωθούν τα εργασιακά δικαιώματα και ξεκαθάρισε οτι η ΔΗΜΑΡ δεν θα ψηφίσει τα που αξιώνουν οι δανειστές η τρόικα.

Ο υπ. οικονομικών σε δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους μετά την έξοδό του από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών είπε πως τα χρονοδιαγράμματα ισχύουν, η δόση θα δοθεί στην Ελλάδα το Νοέμβριο και οτι το οικονομικό επιτελείο πήρε εντολή απο τον πρωθυπουργό να κάνει ο,τι περνάει απο το ΄χερι του προς αυτή την κατέυθυνση.

Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών έγινε στη Βουλή σε βαρύ κλίμα μετά τις εμπλοκές στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Η σύσκεψη γίνεται λίγο πριν ο πρωθυπουργός αναχωρήσει για τη Σύνοδο Κορυφής.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: