ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Στα άδυτα ενός εργοστασίου προφυλακτικών.. (video)

Το εργοστάσιο Safedom στις αρχές του 2011 αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη του στην κινέζικη αγορά και στο κυβερνητικό πρόγραμμα για τη μείωση των γεννήσεων και να βγει στην ελεύθερη αγορά. Οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι τώρα είναι το τέταρτο μεγαλύτερο εργοστάσιο προφυλακτικών στην Κίνα και ελπίζουν να πουλήσουν ένα δισεκατομμύριο τεμάχια αυτό το χρόνο με το νέο τους προφυλακτικό ”Take me”.
Ο David Gray το επισκέφτηκε και δημοσίευσε τις εντυπώσεις του και τις φωτογραφίες που έβγαλε στην ιστοσελίδα του Reuters:
"Με οδήγησαν σε ένα κτήριο και αφού μου έδωσαν κάποιες σύντομες οδηγίες, μου είπαν πως θα έπρεπε να φερθώ μέσα στο εργοστάσιο και πως φυσικά δεν θα έπρεπε να αποκαλύψω κανένα από τα «μυστικά» της εταιρίας (!) Αυτό μου κακοφάνηκε κάπως, αλλά δεν το έδειξα. Κατόπιν φορέσαμε την ειδική στολή και μπήκαμε σε ένα δωμάτιο στο οποίο ένα μηχάνημα με πολύ δυνατό αέρα μας αφαίρεσε τη σκόνη που κουβαλούσαμε πάνω μας.
Από εκεί με οδήγησαν στην περιοχή της παραγωγής στην οποία βρίσκεται ένα μηχάνημα με χιλιάδες κυλίνδρους σε φαλλικό σχήμα. Με το που βλέπεις το τεράστιο μέγεθός τους αναρωτιέσαι για ποιους άντρες φτιάχνουν τα προφυλακτικά...Πάντως οι υπεύθυνοι μου εξήγησαν ότι οι κύλινδροι είναι τόσο μεγάλοι γιατί πρέπει να τεστάρεται σε αυτούς η ανθεκτικότητα των προφυλακτικών.
Προχωρώντας συναντήσαμε μια ομάδα γυναικών που τοποθετούσε τα προφυλακτικά πάνω στους κυλίνδρους. Η ταχύτητα με την οποία έκαναν αυτήν την κίνηση ήταν κάτι το εξωπραγματικό. Μόνο σε slow motion θα μπορούσες να την παρατηρήσεις.
Ο επόμενος χώρος που επισκεφτήκαμε ήταν το testing room. Κάθε 20 δευτερόλεπτα ένα προφυλακτικό από τη ζώνη παραγωγής τοποθετείται σε ένα γυάλινο σωλήνα και αφού φουσκώνει φτάνει σε ύψος το ένα μέτρο και κατόπιν σκάει με πολύ θόρυβο.
Μετά πήγαμε σε ένα χώρο στον οποίο εκατοντάδες προφυλακτικά τοποθετούνταν σε μηχάνημα που μοιάζει με πλυντήριο. Αυτή είναι η φάση αποστείρωσης στην οποία κάθε τριάντα λεπτά ένας εργάτης αδειάζει τα μηχανήματα σαν να βγάζει τα ρούχα από ένα πλυντήριο.
Στη συνέχεια πήγαμε στο χώρο συσκευασίας. Εκεί δέκα γυναίκες τοποθετούν τα προφυλακτικά πάνω σε μια μικρή λωρίδα.Φανταστείτε πάντως πως η Safedom πούλησε το 2011 περίπου 200 εκ. τεμάχια και από αυτές τις εργάτριες περνάει το κάθε ένα ξεχωριστά!
Οταν τελείωσε η ξενάγηση μου προσέφεραν μια τσάντα η οποία πρέπει να περιείχε περίπου εκατό προφυλακτικά! Φυσικά τους είπα ότι δεν θα μπορούσα να δεχτώ αυτό το δώρο για δύο λόγους. Πρώτον δεν συνηθίζω να δέχομαι δωρεάν πράγματα όταν εργάζομαι και δεύτερον δεν μπερδεύω ποτέ τη δουλειά με την απόλαυση!".

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το video της εταιρίας LifeStyles για το πως φτιάχνονται τα προφυλακτικά και..

ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες από το κινέζικο εργοστάσιο το οποίο κατασκεύαζει sex dolls.


seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: