ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Μακεδονικός Κοζάνης – Λευκάδια Ημαθίας 0-0 (video)

Ατυχία, αστοχία και δοκάρια σταμάτησαν το Μακεδονικό
Άδικο είχε ο Όσιμ όταν χαρακτήριζε τη μπάλα πόρνη;
Η θεωρία του Ίβιτσα Όσιμ θα στριφογυρίζει στο μυαλό όλων στον Μακεδονικό μετά και τις χαμένες ευκαιρίες τα δύο δοκάρια και τα γκολ που δεν μπήκαν στον αγώνα απέναντι στην ομάδα των Λευκαδίων.
Αυτά δεν γίνονται!
Ο Μακεδονικός παρά το γεγονός ότι...
θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι , για έναν ακόμα αγώνα είδε την τύχη να του γυρίζει την πλάτη και το τελικό 0-0 να τον αδικεί κατάφορα.
Οι παίκτες του Γιώργου Παπακώστα είχαν ψυχή θέληση αλλά και μεγάλη αστοχία .Τα δοκάρια δύο φορές αλλά και οι μεγάλες ευκαιρίες του Κουτούλα απο ένα μέτρο , του Σαββούδη (ανάποδο ψαλιδάκι , λίγο  έξω )του Κουμπούρα (δυνατό σουτ ,απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κωνσταντινόπουλος) δεν άφησαν τον Μακεδονικό να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο . .
Μερικές φορές στην ζωή η τύχη είναι στα χέρια σου και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να ορθοποδήσεις. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα για τον Μακεδονικό. Οι κυανόλευκοι είχαν την ευκαιρία απέναντι στα Λευκάδια να πάρουν τη νίκη και να αφαιρέσουν από πάνω τους την στάμπα της ουραγού. Και όμως, δεν τα κατάφεραν.
Άτυχος, άστοχος , φλύαρος ανικανότητα στο να τελειώσει φάσεις ?όποια λέξη χρησιμοποιήσει κανείς για να χαρακτηρίσει τον φετινό Μακεδονικό δε θα πέσει και πολύ έξω .
Μετά από αυτή την ισοπαλία ο Μακεδονικός καλείται να δείξει τα ψυχικά αποθέματα και να αντιδράσει. Αν μη τι άλλο στα μέχρι τώρα παιχνίδια έδειξε στοιχεία μιας καλής και δυνατής ομάδας με παίκτες που ξέρουν να παλεύουν .
Ακολουθούν τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με τον Παναργειακό και τον Πυρσό Γρεβενών τα οποία είναι κάτι παραπάνω από κομβικά

http://www.facebook.com/photo.php?v=127814604042199

Το φιλμ του αγώνα
Στο 20’ σουτ του Σαββούδη, άουτ.
Στο 33’ ο Μπρέγκο θα εκτελέσει φάουλ, δύσκολα θα διώξει σε κόρνερ ο Βαρυτιμίδης.
Στο 42’ ο Σαββούδης θα κλέψει τη μπάλα  έξω από τη μεγάλη περιοχή  των Λευκαδίων, θα δώσει στο Κουτούλα, που θα πιάσει το δυνατό σουτ, με τη μπάλα να τραντάζει τη συμβολή των δοκαριών.
Στο  43’ πλάγιο του Κατσίκα, γυριστή κεφαλιά του Κουτούλα, ανάποδο ψαλιδάκι μέσα από την περιοχή, άουτ.
Στο 44’ δυνατό, συρτό σουτ του Κουμπούρα, ο Κωνσταντινόπουλος θα πέσει και θα διώξει δύσκολα τη μπάλα σε κόρνερ.
Στο 62’ σέντρα Κατσίκα   θεαματικό ψαλιδάκι του Σαββούδη, η μπάλα περνάει λίγο έξω.
Στο 72’ κόρνερ Μπρέγκο, κεφαλιά Πίττου, άουτ.
Στο 75’ ωραίος συνδυασμός Κατσίκα – Σαββούδη, ο τελευταίος θα βγάλει παράλληλη σέντρα μπροστά στην εστία του Κωνσταντινόπουλου, αλλά ο Κουτούλας από ένα μέτρο δεν θα μπορέσει να τη στείλει στα δίχτυα.
Στο 82’ ο Κουτούλας θα φύγει μόνος του, αλλά λίγα μέτρα έξω από την περιοχή θα ανατραπεί με τον διαιτητή να δείχνει την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό των Λευκαδίων.
Στο 92’ μεγάλη ευκαιρία του Μακεδονικού να πάρει το τρίποντο, αλλά το πλασέ του Τσαμπούρη, θα βρει το εσωτερικό του κάθετου δοκαριού .
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Παπαργυρίου και των βοηθών κ.κ. Καράμπουλα, Σκαμπαρδώνη (Πιερίας)

Μακεδονικός Κοζάνης (Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Κουμπούρας (90’ Αποστολίδης), Μαντζώλας, Μαλούτας, Σαριόγλου, Κυπίρτογλου, Κατσίκας, Αργυρόπουλος, Σαββούδης (83’ Ζαχαριάδης), Τσαμπούρης, Κουτούλας.

 
Λευκάδια Ημαθίας (Τυριακίδης): Κωνσταντινόπουλος, Σπυριδωνίδης, Κουβατσίδης (84’ Μισαϊλίδης Π.), Πασχώνης, Μπρέγκου, Πίττος, Συμπεθέρης, Ίντος, Παπαστεργίου (46’ Πετρίδης), Πετγαζλής (46’ Σιδηρόπουλος), Καλαϊτζίδης.

Δείτε το video εδώ
http://www.facebook.com/photo.php?v=127814604042199

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: