ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ιρλανδία-Ελλάδα 0-1 φιλικός (video)

Οι Ιρλανδοί μπήκαν στο φιλικό με την Εθνική πιο σοβαρά από την Ελλάδα. Ισως το βαρύ 6-1 από τη Γερμανία ήταν ο βασικός λόγος της εικόνας των γηπεδούχων που ήθελαν να δείξουν -και δη ο Τραπατόνι- ότι η ομάδα δεν είναι... για τα σκουπίδια. Αντίθετα, η Ελλάδα μπήκε χλωμά και χρειάστηκε να περάσει το 20λεπτο για να φανεί στο γήπεδο.
Μέχρι εκείνο το σημείο η Ιρλανδία...

ήταν αυτή που απειλούσε -και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί αν ο διαιτητής έβλεπε το καθαρό χέρι του Σταφυλλίδη μέσα στην περιοχή στο 1ο λεπτό- ενώ η Εθνική του Σάντος, με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, ξύπνησε μετά το καλό σουτ του Νίνη.
Το δεύτερο καλό σουτ ήταν αυτό του Χολέμπας (με το δεξί παρακαλώ!) στο 29ο λεπτό. Είχε ευτυχή κατάληξη, αφού η μπάλα μπήκε στα δίχτυα και η Ελλάδα... από το πουθενά βρέθηκε μπροστά στο σκορ.Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση (σε αρκετές φορές ξέφυγαν από τα όρια με το σκληρό παιχνίδι τους), ενώ όσες φορές πήγαν να απειλήσουν, ο εξαιρετικός Καρνέζης ήταν εκεί.Στο δεύτερο μέρος η Ελλάδα θύμισε αρκετά την εικόνα που είχε παρουσιάσει με την Σλοβακία. Υπήρχε η δικαιολογία των πολλών αλλαγών από τον Σάντος, εξ ου το γεγονός πως η Εθνική έχασε την ταυτότητά της, αλλά και το πολύ καλό παιχνίδι των Ιρλανδών που δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες για το 1-1.
Οσον αφορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έκλεισε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς να δημιουργήσει μία φάση της προκοπής, της έφτανε όμως το γκολ του Χολέμπας για να πάρει ακόμα μία νίκη, έστω σε φιλική αναμέτρηση.


blog.gr ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: