ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΠΥΡΣΟΣ - ΚΑΣΤΩΡ 0-2 (0-0) (6η Αγωνιστική)

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Κάστωρ επικρατώντας δίκαια του Πυρσού Γρεβενών με σκορ 0-2. 
Πιο δυνατά μπήκε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο Πυρσός, ως τόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Χατζάρα.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και...

κατά διαστήματα ήταν καλύτεροι των γηπεδούχων.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Πυρσό να ανοίξει το σκορ στο 28', όταν από το ύψος της μικρής περιοχής ο Χαραλαμπίδης πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.
Στο 32' ο Κ. Μπόζιαρης από καλή θέση πλάσαρε πάνω στον Χατζάρα (ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστήθηκε από τον Κοσμίδη).
Η καλύτερη στιγμή του Κάστορα ήταν στο 43', όταν ο Τζώτζης έβγαλε παράλληλη πάσα στην μικρή περιοχή στον Σίμο, που κόπηκε έξυπνα από τον Τσαρτσαρή.

Στο 72' ο Γκέσιος έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει για τον Πυρσό, αλλά στην κόντρα ο Κάστορας με τον Δηνάδη που έκανε κούρσα από τα αριστερά, τροφοδότησε τον Σίμο και με πλασέ έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. 
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο έμπειρος επιθετικός Τζώτζης κινήθηκε από τα δεξιά, έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, το κακό κοντρόλ του Κ. Μπόζιαρη εκμεταλλεύτηκε ο Σίμος που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για τον Κάστορα.

Διαιτησία: Μπούμπας, Σιαμέτης, Μωυσιάδης (Ηπείρου)

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Παπαδόπουλος): Αθανασόπουλος, Τσαρτσαρής, Ευαγγελόπουλος (60' Παπαδόπουλος Κ.), Μπόλλος (74' Τζερεμές), Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Μπόζιαρης Κ., Γεωργίου, Μπόζιαρης Π., Δούμας, Γκέτσιος (78' Παπαδόπουλος Θ.).

ΚΑΣΤΩΡ ΑΟ (Τσούκλης): Χατζάρας (33' Κοσμίδης), Γκούρλιας, Τράναςς (64' Καρανάσιος), Παπαθανασίου, Σίμος, Δηνάδης, Μήνος, Κοκοβίδης (74' Αντωνιάδης), Τζιώτζης, Τσούκλης, Τάσιος.


Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

EΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ  - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΚΟΖΑΝΗ  - ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ
ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ - ΕΝ. ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΥ
ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΝΑΟΥΣΑ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΡΕΠΟ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡ.


Δείτε φωτος από το παιχνίδι
Από δεξιά ο πρόεδρος του ΚΑΣΤΩΡ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΑΧΑΔΕΡΟΓΛΟΥ
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΛΑΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ. ΔΗΜ. ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
0Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: