ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδος: Τύρναβος - Κέρκυρα 0-2

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην φάση των "16" έκανε η Κέρκυρα. Σ' έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, οι Φαίακες επικράτησαν με 2-0 του Τυρνάβου και απέκτησαν σαφές προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο νησί. Το σκορ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου άνοιξε στο...
26' ο Διαμαντόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Λίγα λεπτά αργότερα ο Τύρναβος πέτυχε γκολ όμως αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ και το 0-1 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Το ματς απέκτησε πιο γρήγορο ρυθμό στο δεύτερο μέρος με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να πατούν καλύτερα στον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο.
Στο 57' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σιάτρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και μόλις 5 λεπτά αργότερα, στο 62' η αριθμητική ισορροπία επανήλθε στο γήπεδο καθώς καθώς αποβλήθηκε ο Καραπέτσας επίσης με δεύτερη κίτρινη.
Η Κέρκυρα πίεσε για το δεύτερο γκολ και τα κατάφερε με τον Σίμωση στο 78', ο οποίος μετά από προσωπική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2-0.


Στις 20 Δεκεμβρίου η ρεβάνς στο Δημοτικό Στάδιο της Κέρκυρας.


Τύρναβος (Τάσος Μπεριτζάς):
Γκούμπος, Αθανασούλης, Περήφανος, Νόννης, Τσιάτρας, Αντωνόπουλος, Διβανές (55' Παπαγεωργίου), Μεζίνι, Μπουσινάκης (33' Κακαβίτσης), Τσούκαλος, Οικονόμου.

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Στρατηλάτης, Λάμπρου, Πετρούσης, Έντερ (82' Γκούμας), Αρμένης, Κρητικός (66' Τσοκάνης), Σταματόγιαννης, Τσουμάνης, Καραπέτσας, Βασιλόγιαννης (75' Σίμωσης), Διαμαντόπουλος.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: