ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 1-0 (video)

Σε ένα παιχνίδι που είχε από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα, ο
ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη, επί της Ξάνθης 1-0, χάρη σε υπέροχο τέρμα, του εξαιρετικού Ντε Βινσέντι. Εξαιρετικοί, οι παίκτες του Χριστόπουλου, για ένα ημίχρονο, ενώ η Ξάνθη, ήταν καλή στο δεύτερο, χωρίς να...
απειλήσει ουσιαστικά. Στους δώδεκα πόντους, οι γηπεδούχοι, παραμένουν χαμηλά οι Ακρίτες.
Εξαιρετικός, με φαντασία και δημιουργία και με ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Λοντίγκιν. Αυτά ήταν τα στοιχεία που συνέθεταν το σκηνικό του πρώτου ημιχρόνου για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Χριστόπουλου ήταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ το γρήγορο γκολ του Ντε Βινσέντι, έκανε τα πράγματα πιο εύκολα.
Από την άλλη πλευρά, η Ξάνθη, χωρίς να μπορεί να αναπτυχθεί και με τον Καζούμπα… να μπάζει νερά βρισκόταν συνεχώς σε θέση άμυνας και αναγκαζόταν να κάνει πολλά φάουλ, γεγονός που της έφερε και πολλές κίτρινες κάρτες. Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ήρθε, μάλλον, λογικά καθώς η ανωτερότητα των γηπεδούχων, ήταν εμφανής.
Το δεύτερο μέρος, είχε τελείως διαφορετική εικόνα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε πολλά μέτρα στην Ξάνθη, περιόρισε τις επιθετικές τους δραστηριότητες, ενώ δεν «πατούσε» και ιδιαίτερα την περιοχή του Λοντίγκιν. Από την άλλη πλευρά, οι δύο αλλαγές του Κωστένογλου, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έφερε φρεσκάδα, θωράκιση την άμυνα και «καθαρό» μυαλό στην επίθεση.
Τα λεπτά που απέμειναν είχαν το ίδιο σκηνικό. Η Ξάνθη πίεζε, ο ΠΑΣ αμυνόταν και έψαχνε την κόντρα επίθεση. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, βρήκε τους Ηπειρώτες να παίρνουν το τρίποντο, να φτάνουν τους δώδεκα πόντους και περιμένει στραβοπατήματα των υπολοίπων για να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς (70’ Κεϊτά), Ντε Βινσέντι (82’ Βίλα), Γεωργίου, Κοροβέσης, Ίλιτς (91’ Γιάκος).
Ξάνθη (Νίκος Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Φλίσκας, Βάλλας, Βασιλακάκης, Μαρκόφσκι, Κομεσίδης, Καζούμπα (46’ Νάκα), Γκατσολάρι (46’ Γούτας), Μάνταλος, Τριάδης, Ονουάτσι (72’ Κούτεβ).
Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Θανασακούλης (Μακεδονίας)


ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: