ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Αχαϊα:Την έκανε μαύρη στο ξύλο επειδή έχασε 150.000€ στο ΚΙΝΟ!

Ένα από τα πιο... απίστευτα περιστατικά σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ - Τα παρακάλια και οι καλοί τρόποι πήγαν περίπατο όταν έγινε η κλήρωση!
Ήταν τυχερός! Κέρδισε στο ΚΙΝΟ, είχε έμπνευση, ήθελε να στοιχηματίσει και πάλι! Όμως η πράκτορας αρνήθηκε να παίξει...χωρίς να
πληρώσει, και εκείνος όταν ξανακέρδισε... την πλάκωσε στο ξύλο!
Το περιστατικό συνέβη σε τοπικό πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Αρχικά ο νεαρός παίκτης είχε ποντάρει 50 λεπτά σε 8 αριθμούς. Κατάφερε να πιάσει και τους 8 και κέρδισε πάνω από 7.000 ευρώ! Φυσικά θα έπρεπε να πάει σε τραπεζικό υποκατάστημα να πάρει τα χρήματά του, όμως είχε έμπνευση. Ενιωσε πως ήταν πολύ τυχερός και παρακάλεσε την υπάλληλο του πρακτορείου να ποντάρει 150 ευρώ στους ίδιους οκτώ αριθμούς με την υπόσχεση... πως θα της έδινε τα χρήματα λίγο αργότερα.
Η κοπέλα αρνείτο, ο νεαρός την παρακαλούσε λέγοντάς της «να κέρδισα πάνω από 7 χιλιάρικα, θα στα φέρω τα λεφτά», εκείνη όμως δεν ενέδιδε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, ο νεαρός συνέχιζε να επιμένει, όμως έφθασε η στιγμή της επόμενης κλήρωσης και η υπάλληλος... δεν είχε καταθέσει το «επίμαχο» βερεσέ δελτίο!
Και ως εκ θαύματος από τα 8 νούμερα που θα πόνταρε ο νεαρός... βγήκαν τα 7! Αρα θα κέρδιζε περίπου 150.000 ευρώ (αφού θα πόνταρε 150 ευρώ) και βέβαια θα «φτιαχνόταν» οικονομικά για μεγάλο χρονικό διάστημα της ζωής του.
Τότε ο νεαρός έγινε έξαλλος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες «βούτηξε» την υπάλληλο και άρχισε να την χτυπά!  Η γυναίκα είχε μείνει άναυδη! Έγινε θύμα του παίκτη έστω και αν... έκανε τη δουλειά της! «Δεν θα μπορούσε να γνωρίζει αν ο παίκτης επέστρεφε στο πρακτορείο με τα 150 ευρώ» έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες.
Άλλοι πελάτες του πρακτορείου έπεσαν πάνω στον μαινόμενο «τυχερό» και κατάφεραν να τον απομακρύνουν από την υπάλληλο! Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν η υπάλληλος θα κινηθεί δικαστικά...

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: