ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ο 16χρονος Έλληνας… και η Μπάγερν!

Το transfernews παρακολουθεί εδώ και δυόμιση χρόνια, την πορεία του Γιώργου Ρουμελιώτη, που είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες κεντρικούς αμυντικούς και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας καθώς τον είδαμε ξανά από...
κοντά στον αγώνα της ομάδας του, της Χόφενχαϊμ, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.
Ο μικρός… μεγάλωσε και η παρουσία του στο γήπεδο επιβλητική. Ύψος; 1.90. Σκληρός στις μονομαχίες, ανίκητος στον αέρα, άριστη τεχνική και “άρχοντας” στον χώρο της άμυνας. Ο ποδοσφαιριστής που εμείς ανακαλύψαμε πριν δύο χρόνια όταν κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή σε ένα από τα πιο διάσημα τουρνουά ακαδημιών “Ρίμινι Καπ” αρχίζει και δείχνει τα στοιχεία που χρειάζεται ένας παίκτης για να… μεγαλουργήσει.
Στον χθεσινό αγώνα με την Μπάγερν όπου έληξε 2-2 ήταν πάλι από τους καλύτερους. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που πέρσι σε ένα πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό όπου λίγοι Έλληνες παίκτες θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν, αγωνίστηκε σε 23 αγώνες. Μάλιστα πέτυχε και 5 γκολ παρόλο που η θέση του είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Φέτος στα… πιο βαθιά και στην ομάδα Κ17 συνεχίζει να παίζει βασικός και μετράει ήδη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και δύο ασίστ.
Ο γεννημένος στις 15 Αυγούστου του 1996 ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του αν συνεχίσει την σκληρή δουλειά και αν φυσικά έχει και… την τύχη με το μέρος του, γιατί πάντοτε χρειάζεται και αυτή. Πάντως σίγουρα είναι “ευλογημένος” που έχει τέτοιο ταλέντο και “τυχερός” που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μία χώρα που βοηθάει ώστε να αναπτυχθεί το ταλέντο και φυσικά μιλάμε για την Γερμανία.
Οι παρουσίες του με την φανέλα της Χόφενχαϊμ δεν αφήνουν καθόλου αδιάφορους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.
Η Γιουβέντους έχει ήδη σημειώσει το όνομα του στο μπλοκάκι της ενώ και δύο Ελληνικές ομάδες κοιτούν διακριτικά την πορεία του ποδοσφαιριστή!

transfernews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: